Libnet.ro
UNICEF

17:31

Halep rasufla usurata dupa primul tur la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Halep rasufla usurata dupa primul tur la Wimbledon

Fara meci pe iarba in acest an, Simona Halep dezvaluie ca a avut emotii inaintea partidei din primul tur la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

Wimbledon: Maria Sarapova, eliminata n primul tur/ Rusoaica era pe partea de tablou a Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova a fost eliminata, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Maria Sarapova a fost invinsa de compatrioata sa Vitalia Diatchenko, 6-7 [3], 7-6 [3], 6-4.

Wimbledon: Maria Sarapova, eliminata n primul tur / Rusoaica era pe partea de tablou a Simonei Halep

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova a fost eliminata, luni, in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Maria Sarapova a fost invinsa de compatrioata sa Vitalia Diatchenko, 6-7 [3], 7-6 [3], 6-4.

Maria Sarapova, eliminata din primul tur la Wimbledon pentru prima data in cariera ei: drum liber pentru Halep

Pentru prima data in cariera ei, Maria Sarapova nu a ruesit sa depaseasca primul tur de la Wimbledon. Ea a pierdut in fata compatrioatei Diatcenko.

LIVE Cirstea si Dulgheru joaca in primul tur la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru evolueaza la aceasta ora in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al sezonului si singurul care se disputa pe iarba.

Numai PATRU-s NOROCOASE. Restul de patru au plecat acasa. Monica Niculescu, ELIMINATA inca din primul tur la Wimbledon

Veste proasta pentru fanii tenisului din tara noastra. Monica Niculescu, locul 61 WTA, a pierdut meciul de marti din primul tur al turneului de la Wimbledon, disputat cu japoneza Naomi Osaka, locul 18.

Irina Begu, eliminata de o jucatoare de pe locul 204 WTA in primul tur la Wimbledon

Irina Begu, locul 37 WTA, a fost eliminata, luni, de sportiva britanica Katie Swan din Marea Britanie, locul 204 WTA, in primul tur la turneul de la Wimbledon.

Irina Begu, invinsa in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa fara drept de apel de Katie Swan 19 ani), cu 6-2, 6-2, luni, in prima runda a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

SOC la Wimbledon: MAREA FAVORITA, ELIMINATA inca din primul tur. in decisiv a fost SPULBERATA cu 6-0!

Inca o surpriza de proportii la Wimbledon, dupa ce Elina Svitolina si Sloane Stephens au fost trimise acasa inca din primul tur. Cehoaica Petra Kvitova 28 de ani, 7 WTA), favorita numarul 1 a bookmakerilor,.

Wimbledon 2018: Ana Bogdan, eliminata DRAMATIC inca din primul tur de o jucatoare aflata pe locul 88 WTA

Dupa Irina Begu si Gabriela Ruse, inca o romanca a fost eliminata de la turneul de la Wimbledon inca din primul tur. Este vorba de Ana Bogdan, locul 59 WTA, care a pierdut, marti, cu scorul de 6-1, 3-6, 8-6,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )