Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria din turul II de la Wimbledon. Ce a mers prost in primul set

B1 B1,
Simona Halep, primele declaratii dupa victoria din turul II de la Wimbledon. Ce a mers prost in primul set

Simona Halep 1 WTA) a vorbit despre victoria obtinuta joi in fata chinezoaicei Saisai Zheng 126 WTA) la Wimbledon. Jucatoarea noastra a recunoscut ca primul set, castigat cu 7-5, a fost unul dificil si ca. continuă pe B1

Simona Halep, primele declaratii dupa meciul din turul I de la Wimbledon. Ce spune romanca de marile surprize de pe sfertul ei de tablou

Simona Halep s-a aratat, marti, foarte bucuroasa de faptul ca a reusit calificarea in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, subliniind ca nu e usor sa te impui in primul meci jucat dupa castigarea un.

Cristian Borcea, primele declaratii dupa eliberarea din inchisoare: Trebuie sa merg cel putin o luna la psihiatrie (FOTO, VIDEO)

Cristian Borcea este liber. Dupa ce a incercat in alte doua randuri sa-i induplece pe judecatori sa-l elibereze, iata ca, in sfarsit, Borcea respira din nou aerul libertatii. Magistratii Tribunalului Il.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

Lidia Buble si Razvan Simion, primele declaratii dupa ce cantareata a imbracat ROCHIA ALBA: Eram pe o insula si... (FOTO)

Dupa ce s-a zvonit ca s-au casatorit in Maldive, Lidia Buble si Razvan Simion au facut primele declaratii legate de acest subiect. Cele doua vedete nici nu au confirmat, dar nici nu au infirmat.

Marius Pieleanu, primele declaratii dupa operatie

Socilologul Marius Pieleanu a intervenit, marti seara, la Punctul de intalnire pentru a da detalii legate de operatia la care a fost supus in urma cu cateva zile, la Centrul de Chirurgie Urologica.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

LIVEText Simona Halep vs Saisai Zheng (dupa ora 17:15)

Saisai Zheng 126 WTA, China, 1,70 metri) este sportiva pe care Simona Halep o intalneste in turul doi de la Wimbledon. Este a doua asiatica iesita in calea jucatoarei noastre la All England Club. Meciul de pe Court 1 este in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

LIVEText Simona Halep vs Kurumi Nara (dupa ora 19:00)

Pe 9 iunie, Simona Halep isi indeplinea la Paris visul de a castiga un Grand Slam. De atunci, liderul mondial nu a mai disputat vreun meci oficial. Halep se afla in fata debutului de la Wimbledon, Kurumi Nara Japonia, 100 WTA) fiind adversara din turul intai. Meciul de pe centralul londonez va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

Simona Halep 1 WTA, 26 de ani) debuteaza la Wimbledon, in jurul orei 19:00, impotriva japonezei Kurumi Nara 26 de ani, 100 WTA). Campioana de la Roland Garros a recunoscut mesajul transamt pe care Darren Cahill i.

LIVE Wimbledon, Simona Halep - Kurumi Nara

Simona Halep debuteaza la editia din acest an a turneului de la Wimbledon contra japonezei Kurumi Nara, o echipa din afara sutei mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )