Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep: Nu am putut sa dorm noaptea trecuta, aveam dureri peste tot

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu am putut sa dorm noaptea trecuta, aveam dureri peste tot

Simona Halep a declarat, in cursul zilei de luni, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, ca in noaptea dinaintea partidei cu Naomi Osaka nu a putut sa doarma, din cauza durerilor avute, in urma meciului epuizant, de 3h45, disputat cu Lauren Davis, in turul al treilea. continuă pe Hotnews

Simona Halep, intrebata la ce se gandeste dupa meciul cu Lauren Davis: La ciocolata si la somn

Simona Halep a fost intrebata la ce vrea sa se gandesca dupa victoria din cel mai lung meci al carierei, iar liderul WTA a raspuns ca se gandeste la ciocolata si la somn. Sa dorm si niste ciocolata, de fapt o sa beau ciocolata calda dupa, a spus romanca, la conferinta de presa de dupa meci.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Lauren Davis

Australian Open. Simona Halep - Lauren Davis. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 1 mondial, va evolua in noaptea de vineri spre sambata, la ora 02. 00, in turul al treilea la Australian Open, cu.

Australian Open: Partida dintre Simona Halep si Lauren Davis se va disputa sambata, de la ora 02.00

Pentru un loc in optimile turneului Australian Open, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu americanca Lauren Davis 76 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare se va disputa in noaptea de vineri spre sambata, de la ora 02. 00 ora Romaniei), pe arena Rod Laver.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. in turul al treilea la Melbourne, Halep o va infrunta pe americanca Lauren Davis 24 ani, 76 WTA). Simona Halep,.

Ce masini prefera Simona Halep

Simona Halep, cea mai buna tenismena din lume si numarul 1 WTA la ora actuala, este extrem de pasionata de automobile. Asemenea evolutiei din teren, Halep are in garaj numai masini premium de sute de mii de euro. Cu o avere de peste 20 de milioane de dolari castigati din tenis si alte cateva milioane [].

Cum poate Simona Halep sa piarda locul 1 in clasamentul WTA. Scenariul care da fiori romancei

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, egaland cea mai buna performanta a sa la acest turneu. Pe langa miza depasirii performantei, Simona Halep mai are si alte.

Simona Halep, pe primul loc in top la Australian Open. Clasamentul unde a intrecut toate jucatoarele din competitie

Simona Halep este liderul clasamentului mondial WTA, dar conduce si intr-o alta ierarhie in primul Mare Slem al anului, la Australian Open. Simona Halep, care s-a calificat luni in sferturile de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )