Libnet.ro
UNICEF

12:01

Simona Halep a revenit in tara: Sper sa ma sustineti in continuare. Ma bucur ca sunt din Romania

B1 B1,
Simona Halep a revenit in tara: Sper sa ma sustineti in continuare. Ma bucur ca sunt din Romania

Jucatoarea Simona Halep a revenit, duminica seara, inRomania, dupa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria . continuă pe B1

Simona Halep, la intoarcerea in tara: Sper sa ma sustineti in continuare. Ma bucur ca sunt din Romania (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep a revenit, duminica seara, inRomania, dupa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep la revenirea in tara: Le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut. Ma bucur ca sunt din Romania

Simona Halep, a declarat, duminica, la revenirea in tara, la o zi dupa ce a jucat finala turneului de la Roland Garros, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova. Sunt mult mai emotionata acum decat inainte de finala. Este un moment deosebit pentru mine si va multumesc ca ati venit aici. Le multumesc romanilor care m-au sustinut la Paris si tuturor oamenilor care m-au sustinut in fata televizoarelor punct cu punct, a spus Halep.

Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport

Simona Halep a revenit duminica in Romania duminica dupa ora 19:00 si a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si de numerosi fani. Halep a multumit tuturor pentru sustinerea acordata in timpul turneului de la Roland Garros, dar mai ales in finala cu Maria Sharapova, a spus ca va incerca sa obtina rezultate tot mai bune in circuit si a avertizat ca nu este usor sa ajunga de acum inainte de fiecare data in finale de Mare Slem. De asemenea, Halep a vorbit si despre viitorul colaborarii cu tehnicianul Wim Fissette, cel care o pregateste din luna februarie a acestui an.

Simona Halep, la sosirea in tara de la Paris: Sunt mai emotionata ca inaintea finalei, nu pot exprima in cuvinte fericirea pe care o simt

Simona Halep a sosit in Romania in aceasta seara si a sustinut o conferinta de presa in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

Simona Halep:A fost cel mai mare meci din viata mea

Trista nu pot fi, a fost cel mai mare meci din cariera mea, un meci bun, la cel mai inalt nivel, sper ca finala de ieri sa ii aduca pe copii la tenis. Ieri am vazut rezultatul anilor petrecuti pe terenul de tenis, sper sa am cat mai multe finale de Grand Slem, a declarat Simona Halep in cadrul conferintei de presa sustinuta la revenirea in tara.

Simona Halep: A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile

Simona Halep 22 de ani) a pierdut finala de la Roland Garros, favorita numarul patru fiind invinsa de Maria Sharapova. A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile, vreau sa le multumesc romanilor ca m-au sustinut, a precizat jucatoarea care va urca pe locul trei in ierarhia WTA de saptamana viitoare.

Hagi, despre Simona Halep: Sper sa ajunga cat mai sus, chiar numarul unu mondial

Fostul international Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni din sportul romanesc care a felicitat-o pe Simona Halep, joi, dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Drumul Simonei Halep e de succe.

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala. Sper sa ma pot bucura

Simona Halep, finalista a turneului de la Roland Garros, crede in sansa ei de sambata. in finala nu am nimic de pierdut. Stiu ca va fi un meci greu, ea este o mare campioana. Am jucat impotriva ei in finala .

Simona Halep: Este un moment pe care nu il voi uita niciodata

Au fost doua saptamani incredibile pentru mine, un turneu incredibil, ma bucur ca ati venit in fiecare zi sa ma sussineti, va multumesc tuturor pentru asta, in special romanilor mei, a spus Simona Halep la festivitatea de premiere.

Simona Halep: A fost visul meu sa joc finala la Roland Garros

A fost visul meu sa joc finala de la Roland Garros, am avut emotii mari, a fost un meci bun, un meci tare, ma bucur ca am terminat in doua seturi, a spus Simona Halep dupa cel mai mare rezultat din cariera ei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )