Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep la revenirea in tara: Le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut. Ma bucur ca sunt din Romania

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep la revenirea in tara: Le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut. Ma bucur ca sunt din Romania

Simona Halep, a declarat, duminica, la revenirea in tara, la o zi dupa ce a jucat finala turneului de la Roland Garros, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova. Sunt mult mai emotionata acum decat inainte de finala. Este un moment deosebit pentru mine si va multumesc ca ati venit aici. Le multumesc romanilor care m-au sustinut la Paris si tuturor oamenilor care m-au sustinut in fata televizoarelor punct cu punct, a spus Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut!

Dupa ce a fost invinsa cu greu de Maria Sharapova in cadrul finalei Roland Garros, Simona Halep a sustinut un discurs emotionant la ceremonia de premiere. Ca o adevarata campioana, Simona Halep si-a.

Simona Halep, primele declaratii dupa revenirea in tara. Multumesc din suflet romanilor care m-au sustinut. imi pare bine ca sunt din Romania

Simona Halep a ajuns pe pamant romanesc. Campioana a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sharapova. Sunt.

Simona Halep: Multumesc din suflet romanilor care m-au sustinut. imi pare bine ca sunt din Romania

Simona Halep a ajuns pe pamant romanesc. Campioana a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova. Sunt.

Halep: Sunt foarte fericita ca traiesc aceste clipe, ca sunt din Romania. Le multumesc romanilor care m-au sustinut

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Roland Garros, a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova.

Simona Halep, la sosirea in tara de la Paris: Sunt mai emotionata ca inaintea finalei, nu pot exprima in cuvinte fericirea pe care o simt

Simona Halep a sosit in Romania in aceasta seara si a sustinut o conferinta de presa in salonul oficial al Aeroportului Henri Coanda din Otopeni.

Simona Halep a revenit in tara: Sper sa ma sustineti in continuare. Ma bucur ca sunt din Romania

Jucatoarea Simona Halep a revenit, duminica seara, inRomania, dupa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep, la intoarcerea in tara: Sper sa ma sustineti in continuare. Ma bucur ca sunt din Romania (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep a revenit, duminica seara, inRomania, dupa finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde a fost invinsa, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep: Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze

Simona Halep a declarat ca a plans in primele minute de dupa finala de la Roland Garros, pierduta in fata Mariei Sarapova. Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze.

Simona Halep: Este un moment pe care nu il voi uita niciodata

Au fost doua saptamani incredibile pentru mine, un turneu incredibil, ma bucur ca ati venit in fiecare zi sa ma sussineti, va multumesc tuturor pentru asta, in special romanilor mei, a spus Simona Halep la festivitatea de premiere.

Simona Halep: Stiu ca romanii m-au urmarit si m-au sustinut! Va multumesc din inima

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta in fata Mariei Sarapova ca le multumeste turor romanilor care au sustinut-o.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )