Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep - Serena Williams, meci frumos la Australian Open. Din pacate, americanca s-a impus 6-3, 6-3, iar romanca este eliminata!

B1 B1,
Simona Halep - Serena Williams, meci frumos la Australian Open. Din pacate, americanca s-a impus 6-3, 6-3, iar romanca este eliminata!

Simona Halep Romania, 2 WTA) Serena Williams SUA, 11 WTA) Live Video Eurosport este meciul zilei pentru noi, la Australian Open, in faza sferturilor. Americanca a castigat 6-3, 6-3 si s-a calificat in. continuă pe B1

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturile de finala de la Australian Open 2021. Ce s-a intamplat la finalul partidei

Meciul Simona Halep Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminata de catre Williams din sferturile de finala, in doua seturi. Serena Williams si-a luat revansa dupa finala de la Wimbledon din 2019. Emotii mari pentru fanii tenismenei romance. Cati bani va lua castigatoarea. Ce s-a intamplat la .

Asa am trait Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Australian Open

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep-Serena Williams din sferturile de finala ale Australian Open.

S-a anuntat ora meciului Simona Halep - Serena Williams

Organizatorii Australian Open au anuntat programul meciurilor de marti, unde capul de afis e tinut de disputa Simona Halep - Serena Williams din faza sferturilor de finala.

Halep - Serena Williams, meci colosal: Simona, declaratie superba despre adversara ei

E clar: meciul cel mai asteptat din sferturile Australian Open, in proba feminina, se va disputa marti, atunci cand cea mai longeviva jucatoare din Top 10 la ora actuala va intalni o legenda vie a circuitului WTA.

Halep - Serena Williams, meci cu o miza financiara uriasa: Cati bani vor fi pusi in joc

Simona Halep si-a asigurat deja un cec consistent pentru parcursul de la Australian Open 2021, insa, de aici inainte, premiile vor fi cu adevarat impresionante!.

Simona Halep - Serena Williams, LIVE TEXT in sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, o intalneste pe Serena Williams, locul 11 WTA, in sferturile turneului Australian Open 2021.

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

Digsport: Ce scrie presa internationala despre clasicul Simona Halep - Serena Williams

Presa internationala a acordat spatii ample marii confruntari din sferturile de finala de la Australian Open.

Simona Halep, ocolita de adversare la Australian Open. Nu prea imi place!

Dupa ce s-a calificat in semifinalele Australian Open, Naomi Osaka a declarat ca nu ii place sa joace impotriva Simonei Halep, gand cu care au rezonat mai multe jucatoare de tenis de-a lungul timpului. Este cu siguranta o batalie psihica si fizica. Este cu adevarat dificila. Returneaza mingea de fiecare data. Naomi Osaka, despre adversara .

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )