Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep, criza de nervi dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Si-a distrus racheta

Playtech Playtech,
Simona Halep, criza de nervi dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Si-a distrus racheta

Simona Halep a facut o criza de nervi, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Sportiva si-a distrus racheta cu care a jucat si a reactionat in mod agresiv, ca niciodata pana acum. Furia Simonei Halep a fost resimtita odata cu acest gest, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp dupa ce . continuă pe Playtech

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

Simona Halep suparata pe organizatorii de la Australian Open

Eliminata in semifinale de Garbine Muguruza dupa un meci de doua seturi si putin peste doua ore, Simona Halep considera ca organizatorii ar fi trebuit sa inchida acoperisul arenei centrale Rod Laver.

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

Digisport: Unde a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza: A fost un moment crucial! Parerea specialistilor

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. La final, specialistii Barbara Schett si Mats Wilander au facut o scurta radiografie a partidei.

Ora meciului Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

In noaptea de marti spre miercuri Simona Halep joaca pentru un loc in semifinalele de la Austalian Open.

Simona Halep urca pe locul al doilea WTA, desi a fost eliminata de la Australian Open

Romanca Simona Halep a inceput turneul Australian Open pe locul 4 WTA, iar acum va urca pe locul al .

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep este in semifinalele de la Australian Open dupa ce a spulberat-o in doua seturi pe estona Anet Kontaveitt, scor 6-1, 6-1.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Alex Corretja: Simona Halep este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam Parerea specialistilor despre meciul cu Garbine Muguruza

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja, ocupant al locului doi ATP in 1999, a prefatat duelul dintre Simona Halep si Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open, spunand ca romanca este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )