Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza. continuă pe Online Sport

Halep, rasplatita cu o suma uriasa: Cat va primi pentru calificarea in semifinale

Australian Open 2020 a facut-o deja pe Simona Halep a patra jucatoare in clasamentul all-time al banilor din tenisul feminin.

VIDEO Iute ca vantul pe teren, Halep are timp de shopping. Prima reactie a Simonei dupa calificarea in semifinale

Simona Halep a fost atat de prompta in duelul sau din sferturile Australian Open 2020 contra lui Anett Kontaveit, incat i-a lasat pe organizatori cu o neasteptata gaura in programul zilei. Romanca a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a-si inchide meciul, cu dublu 6-1, in timp ce australienii alocasera un minim de 90 de minute pentru acest prim sfert al zilei.

Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2020, dupa ce a obtinut victoria in partida pe care a disputat-o luni dimineata cu belgianca Elise Mertens, locul 17.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

Simona Halep, rasplatita cu o suma uriasa. Cat va primi pentru calificarea in semifinalele Australian Open

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in semifinalele turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Slem al anului.

VIDEO Secretul celei care a detronat-o pe Simona Halep: Trebuie sa fac asta in fiecare noapte

Ashleigh Barty a reusit, marti, prima victorie intr-un turneu de Mare Slem in fata unei jucatoare din Top 10 mondial.

Simona Halep, in regim Terminator: victoria cu Anett Kontaveit e unica in palmaresul romancei in Grand Slam-uri

Simona Halep, locul trei in lume in acest moment, a trecut in mare viteza de Anett Kontaveit si de sferturile de finala de la Australian Open, 6-1, 6-1. Site-ul WTA a catalogat ce s-a intamplat pe Rod Laver Arena, miercuri dimineata, drept o lectie de tenis. Statistica ne arata ca aceasta a fost cea mai categorica victorie a carierei Simonei Halep in rundele finale din Grand Slam-uri, incepand cu faza sferturilor de finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )