Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pe ce loc se afla Simona Halep in topul incasarilor din ultimul an si cati bani a luat ea din tenis si publicitate

Adevărul Adevărul,
Pe ce loc se afla Simona Halep in topul incasarilor din ultimul an si cati bani a luat ea din tenis si publicitate

Lider in clasamentul mondial al tenisului feminin de mai bine de 40 de saptamani, Simona Halep se afla si in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume. continuă pe Adevărul

Simona Halep in topul zece al incasarilor din ultimul an

Prestigioasa revista Forbes a anuntat lista sportivilor cu cei mai multi bani incasati in ultimele 12 luni, iar Simona Halep ocupa un loc intre primii zece.

Top10 al celor mai bine platite sportive din lume in 2018! Ce loc ocupa Simona Halep

Liderul WTA, Simona Halep se afla pe locul 8 al celor mai bine platite sportive din lume in perioada iunie 2017-iunie 2018. Astfel, sportiva a castigat aproape opt milioane de dolari, din premii si contracte de.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati! Romanca s-a prabusit in ultimul SET

Simona Halep, locul 1 WTA, apierdut finala turneului de la Cincinnati, disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, locul 17 WTA. Kiki Bertens a revenitspectaculos dupa primul set pierdut si a castigat.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 21:00) / Halep lupta pentru al patrulea trofeu din acest sezon

Aflata pentru al doilea an consecutiv in ultimul act al turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) va lupta pentru trofeu cu olandeza Kiki Bertens 17 WTA). Finala competitiei din Ohio este programata de la ora 21:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Serena Williams, tradata chiar in tara ei. Americanii au preferat-o pe Simona Halep

Simona Halep va lua startul saptamana viitoare la ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, care incepe pe 27 august la New York.

Cincinnati nu e cu noroc! Simona Halep pierde pentru a treia oara in finala turneului american

Simona Halep a fost invinsa in trei seturi de olandeza Kiki Bertens, in ultimul act al competitiei de la Cincinnati, ratand sansa de a castigat al 19-lea trofeu din cariera.

Finala turneului de la Cincinnati, intre Simona Halep si Kiki Bertens, va avea loc, duminica, de la ora 21.00

Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

Noua victorie pentru Simona Halep: S-a calificat n finala de la Cincinnati

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4 pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA, transmite news. ro. Finala turneului de categorie Premier de la Cincinnati, intre Simona Halep, locul I WTA, si olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, va avea loc, duminica, de la ora 21.

Si-a securizat locul. Cate saptamani are asigurate Simona Halep pe locul 1 in lume, dupa finala de la Cincinnati

Simona Halep a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens in finala de la Cincinnati, dar cu punctele acumulate si-a secruizat prezenta pe primul loc in clasamentului WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )