Libnet.ro
UNICEF

14:45

Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

B1 B1,
 Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2020, dupa ce a obtinut victoria in partida pe care a disputat-o luni dimineata cu belgianca Elise Mertens, locul 17. continuă pe B1

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Australian Open: Surprizele continua - Karolina Pliskova, invinsa in doua tiebreak-uri Alte doua favorite au fost eliminate

Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA si favorita 2) a parasit inca din turul al treilea Australian Open, dupa ce a fost invinsa de Anastasia Pavlyunchenkova Rusia, 30 WTA, cap de serie 30).

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita.

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta .

Simona Halep, declaratia care a socat o lume intreaga. Probabil, voi anunta ca voi juca un ultim meci si ma voi retrage!

Ajunsa la 28 de ani, Simona Halep va juca optimile de finala de la Australian Open 2020, impotriva belgiencei Elise Mertens. Disputa va avea loc pe 27 ianuarie. inca nu se stie ora oficiala de joc, dar cert este ca Simona are sansa de a ajunge in finala turneului. Simona Halep, declaratia care a socat .

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Australian Open, ziua a 7-a. Respiro necesar pentru Federer si cum s-a sabotat din nou Fognini

Australian Open 2020 a ajuns, oficial, la jumatatea drumului, urmand ca, duminica viitoare, sa ofere ultimele seturi de trofee. in acest moment cunoastem distributiile a cate doua sferturi de finala de pe tablourile de simplu - feminin si masculin. Ca de obicei, Adevarul va ofera o recapitulare a tuturor rezultatelor si a reperelor zilei a saptea de la Melbourne.

Tsitsi-PAS! Semifinalistul de anul trecut cade din inaltul Olimpului, executat cu 3-0, in turul trei la Australian Open

Stefanos Tsitsipas nu a reusit sa repete la Australian Open 2020 parcursul de vis de anul trecut. Vineri, grecul s-a oprit in turul trei, dupa o prestatie entuziasmanta a canadianului Milos Raonic, cel care a prins la limita ultima pozitie pe lista capilor de serie inainte de turneu. Scorul partidei: 7-5, 6-4, 7-62), dupa doua ore si 30 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )