Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep. continuă pe Hotnews

Suntem ca Brad Pitt si Jennifer Aniston. Cum a ajuns sa conteze din nou Muguruza, adversara Simonei Halep din semifinale la Australian Open

Garbine Muguruza s-a reinventat in acest start de sezon, dupa un 2019 cu putine satisfactii, in care a pierdut contactul cu Top 10-ul mondial. Spaniola nu mai trecuse de optimi la un Grand Slam de la Roland Garros 2018 incoace. Pana la Australian Open 2020, unde se va infrunta din nou cu Simona Halep, cea care ii barase drumul la Paris. Raspunsul la intrebarea - cum a reusit Garbine Muguruza sa conteze din nou? - este simplu: Conchita Martinez.

Simona Halep impresioneaza la Australian Open: I-as acorda o nota aproape de 10

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului.

VIDEO Greu de ucis: Roger Federer, in semifinale la Australian Open dupa ce a salvat 7(!) mingi de meci

Roger Federer pare ca s-a specializat la acest Australian Open in a-si tine fanii cu sufletul la gura, marele campion elvetian salvand 7 mingi de meci in duelul cu Tennys Sandgren din sferturile primului Grand Slam al anului. Federer a trecut de la agonie la extaz in doar cateva zeci de minute, Mister Perfect obtinand calificarea in semifinale dupa o batalie dura de cinci seturi cu bravul american 6-3, 2-6, 2-6, 7-68), 6-3).

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep este in semifinalele de la Australian Open dupa ce a spulberat-o in doua seturi pe estona Anet Kontaveitt, scor 6-1, 6-1.

Simona Halep, in sferturile Australian Open

Simona Halep isi continua parcursul imaculat de la Melbourne, dupa victoria obtinuta in fata belgi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )