Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

Playtech Playtech,
Simpaticul pusti a ajuns unul dintre cei mai iubiti actori din Romania: Visul meu a fost sa devin gunoier. Acum, fanii il urmaresc la PRO TV

In mod cert viata multor vedete de la noi arata in prezent cu mult diferit, fata de cum si-o imaginau in copilarie. Este cazul si simpaticului pusti care a ajuns unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, si pe care il puteti vedea alaturi de parinti. intr-o poza rara, acesta e alaturi de parintii . continuă pe Playtech

Din culisele cinematografiei.Cum a ajuns sa joace preferatul Ceausestilor rolul principal in filmul Bietul Ioanide

Considerat a fi unul dintre cei mai mari coloristi ai picturii romane moderne, dar si unul dintre preferatii cuplului Nicolae si Elena Ceausescu, Ion Pacea a fost distribuit de catre Dan Pita in rolul arhitectului Ioanide din adaptarea cinematografica, realizata dupa un scenariu de Eugen Barbu, a celor doua romane ale lui George Calinescu, Bietul Ioanidesi Scrinul negru.

Cum a ajuns sa arate acum sotia lui Vladimir Putin la aproape 6 ani de la divort. FOTO

Lyudmila Ocheretnaya a fost casatorita cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici si mai temuti politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi casatorita cu un barbat care este cu 20 de ani mai tanar decat ea, potrivit Business Insider. Foto cu Lyudmila Putin cum arata aceasta la sase ani de la .

Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este sa inceteze Mecanismul de Cooperare si Verificare intr-un timp cat mai scurt posibil si a afirmat ca.

Unul dintre atacatorii lui Ozil si Kolasinac, condamnat la zece ani de inchisoare

Unul dintre barbatii care au incercat sa ii jefuiasca e fotbalistii echipei Arsenal Mesut Ozil si Sead Kolasinac in luna iulie a fost condamnat, vineri, la zece ani de inchisoare.

Unul dintre investitorii care au avut incredere in UiPath de la inceput cauta noi startup-uri in partea noastra de lume

Romanul Dan Lupu este partener in fondul de investitii german Earlybird Venture, unul dintre primii investitori care au avut incredere sa finanteze UiPath, firma IT plecata din Bucuresti sa ajunga unicorn in America. Lupu a explicat, intr-un interviu acordat EU-Startups. com, ce fel de startup-uri cauta in Europa Centrala si de Est.

Bianca Dragusanu, agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altercatia dintre cei doi

Au divortat, s-au impacat, iar acum au trecut la adevarata actiune. Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi, in plina strada. Video cu altecatia dintre cei doi. Bianca Dragusanu a fost agresata din nou de Alex Bodi, in plina strada Bianca Dragusanu a divortat de Alex Bodi, zilele trecute, dupa doar trei luni de .

Zodia cu cei mai periculosi criminali din Romania. Datele au fost culese direct de la Politia Romana

Zodia sub care se afla si care i-ar influenta pe cei mai periculosi criminali din Romania e una neasteptata. Persoanele care obisnuiesc sa verifice cu regularitate ce le mai rezerva astrele pe viitor nu se vor bucura sa afle despre ce nativi este vorba. in mod surprinzator, datele au fost facute publice chiar de catre .

Topul tarilor europene cu cei mai fericiti oameni. Romania, in coada clasamentului

Belgia, Olanda, Austria si Finlanda sunt tarile din Uniunea Europeana cu cei mai fericiti oameni. Romania se afla in coada clasamentului, alaturi de Letonia, Bulgaria, Croatia si Lituania, potrivit unor date publicate joi de Eurostat.

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Ce semnificatii religioase au numele arhanghelilor Mihail si Gavriil. Sunt printre cei mai puternici sfinti din calendar

Zeci de mii de romani poarta numele arhanghelilor Mihail si Gavriil Gabriel). Fiecare dintre acestia joaca un rol important in credinta ortodoxa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )