Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, la Ministerul de Justitie: Unul dintre obiectivele noastre - sa inceteze MCV intr-un timp cat mai scurt

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca unul dintre obiectivele guvernului pe care il conduce este sa inceteze Mecanismul de Cooperare si Verificare intr-un timp cat mai scurt posibil si a afirmat ca. continuă pe Antena3

TRAIAN BASESCU: Daca Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate

Traian Basescu face o analiza referitoare la votul de investire a Guvernului, care are loc luni, spunand ca daca Guvernul trece, Ludovic Orban devine unul dintre oamenii politici cu greutate, iar Klaus Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi, iar daca Guvernul nu primeste un vot de investitura, Orban devine vinovatul de serviciu, iar marsul triumfal al lui Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni va trece de la regimul de croaziera la viteza de siguranta pe un drum forestier.

Ludovic Orban la MAI:Politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze

Premierul Ludovic Orban a atras atentia marti, la Ministerul Afacerilor Interne, ca politica interimatelor in functii trebuie sa inceteze.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Ungurii rad de Ludovic Orban. Asemanarea nebanuita dintre noul premier al Romaniei si premierul Ungariei

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

Ludovic Orban: Este o prioritate pentru PNL procedura de numire a procurorilor-sefi a parchetelor (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca una dintre prioritatile guvernului pe care il va conduce este numirea procurorilor-sefi ai parchetelor. Reprezinta o prioritate pentru PNL procedura de numire a.

Mizele investirii guvernului condus de dl. Ludovic Orban

Trece sau nu trece noul guvern? Cat de mult poate conta premierul desemnat, dl. Ludovic Orban, pe promisiunile parlamentarilor din actuala Opozitie ca ii vor acorda votul de investitura ? Cati dintre acestia vor face mai intai minimul efort de a se prezenta azi, luni, 4 noiembrie, in sala de plen a Parlamentului, locul lor de munca ?.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Ungurii rad de Ludovic Orban: Practic am recucerit Ardealul sau macar suntem condusi de aceeasi persoana

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )