Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simulare BAC 2019. n martie, elevii din clasele a XI-a si a XII-a sustin testul de simulare a bacalaureatului

Hotnews Hotnews,
 Simulare BAC 2019. n martie, elevii din clasele a XI-a si a XII-a sustin testul de simulare a bacalaureatului

Elevii de claselor a XI-a si a a XII-a vor sustine simularea nationala la Bacalaureat 2019 in perioada 18 - 21 martie, potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Educatiei, obtinut de HotNews. ro. Disciplinele la care se organizeaza simularea probelor scrise ale examenului de BAC 2019 pentru elevii clasei a XI-a zi si clasa a XII-a sunt limba si literatura romana, limba si literatura materna pentru elevii de la toate filierele, profilurile si specializarile, care au urmat studiile liceale intr-o limba a minoritatilor nationale), matematica si istorie. continuă pe Hotnews

Calendar BAC 2019 - sesiunea speciala. Probele scrise incep pe 27 mai

Calendar BAC 2019 - sesiunea speciala. Sesiunea speciala a Bacalaureatului, organizata pentru olimpicii si participantii la concursurile sportive si artistice internationale care se desfasoara in perioada.

Bac 2019 pentru olimpici. Cnd are loc sesiunea speciala de bacalaureat 2019

Olimpicii vor sustine examenul de bacalaureat in luna mai, la Ploiesti. Ministerul Educatiei organizeaza sesiunea speciala de bacalaureat 2019 pentru absolventii de liceu participanti la loturile olimpice si la competitiile sportive si artistice internationale care se desfasoara in perioada sesiunii normale de bacalaureat. Examenul se va organiza in perioada 16 mai 5 iunie 2019.

Calendar BAC 2019. Cand are loc evaluarea competentelor orale si cand sunt organizate examenele scrise la Bacalaureat

Absolventii de clasa a XII-a vor sustin Bacalaureatul incepand cu data de 1 iulie. Acesta pot gasi modele orientative de subiecte pentru examenul national de Bacalaureat 2019 pe site-ul http://subiecte. edu. ro incepand cu luna noiembrie 2018).

Elevii din Capitala beneficiaza, de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun (VIDEO)

Elevii care invata in scolile si liceele din Capitala vor beneficia de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun, informeaza B1 TV. Decizia a fost aprobata de primaria Capitalei, care va suporta.

Proiect: burse lunare de 300 de lei pentru elevii din invatamantul profesional. Bursa ar urma sa creasca anual

Tinerii care doresc sa urmeze invatamantul profesional si dual vor primi burse care pot ajunge si la 900 de lei lunar, echivalentul unei burse similare pentru elevii din Germania sau Belgia, potrivit unui nou proiect de lege.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )