Libnet.ro
UNICEF

13:15

Proiect: burse lunare de 300 de lei pentru elevii din invatamantul profesional. Bursa ar urma sa creasca anual

Adevărul Adevărul,
Proiect: burse lunare de 300 de lei pentru elevii din invatamantul profesional. Bursa ar urma sa creasca anual

Tinerii care doresc sa urmeze invatamantul profesional si dual vor primi burse care pot ajunge si la 900 de lei lunar, echivalentul unei burse similare pentru elevii din Germania sau Belgia, potrivit unui nou proiect de lege. continuă pe Adevărul

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, Toader anunta majorarea onorariilor pentru aparatorii din oficiu

Dupa ce spunea ca sunt absolut nemotivate cererile avocatilor, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va fi incheiat un nou protocol cu avocatii pentru actualizarea onorariilor pentru avocatii din oficiu, urmand sa fie eliminata si prevederea prin care magistratii pot modifica onorariile avocatilor. Toader a sustinut ca a fost de acord de la inceput cu solicitarile avocatilor, mai ales ca si el este avocat si va reintra in profesie dupa ce nu va mai fi ministru, dar ca le-a cerut o justificare scrisa pentru cresterea onorariilor. El a precizat ca in ultimii zece ani statul a platit peste 88 de milioane de euro pentru onorariile avocatilor din oficiu.

Elevii din Capitala beneficiaza, de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun (VIDEO)

Elevii care invata in scolile si liceele din Capitala vor beneficia de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun, informeaza B1 TV. Decizia a fost aprobata de primaria Capitalei, care va suporta.

Atelier pentru elevii din Brasov, gandit de fosti stagiari la Google si Facebook. Le vor arata cum sa faci bani din programare

Tinerii de la platforma WellCode, fosti stagiari Google si Facebook, organizeaza miercuri, 13 februarie, intre orele 16. 00 si 18. 00, un workshop denumit Cum sa faci bani multi din programare la Colegiul National Grigore Moisil din Brasov.

Brexit: Rompuy, abordat de Theresa May pentru a iesi din impasul Brexit?

David Lidington a avut, se pare, in capitala belgiana o intalnire cu fostul presedinte al Consiliului european, Herman Van Rompuy, potrivit Sky News. Conform media, dna May l-ar considera pe crestin-democratul belgian o personalitate in stare sa apropie pozitiile britanice si europene pentru iesirea din impas, potrivit La Libre, citat de Rador.

Pompeo: Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratiile din ntreaga lume

Presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare pentru democratii, a afirmat marti secretarul american de Stat Mike Pompeo, la sosirea in Slovacia, una dintre etapele turneului din Europa centrala pentru contrarea influentei in crestere a Rusiei si Chinei, scrie AFP.

Euronext si-a majorat oferta pentru Bursa din Oslo

Operatorul bursier pan-european Euronext si-a majorat, ieri, oferta pentru preluarea Bursei norvegiene, intensificand astfel lupta cu operatorul bursier american Nasdaq pentru Oslo Bors.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

SUA: Senatoarea democrata Elizabeth Warren si-a lansat campania electorala pentru prezidentialele din 2020

Senatoarea democrata Elizabeth Warren, considerata una dintre cele mai progresiste reprezentante ale Partidului Democrat, si-a lansat sambata oficial campania pentru alegerile prezidentiale din 2020, informeaza EFE, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )