Libnet.ro
UNICEF

11:00

O simulare privind evolutia afacerilor din cele mai importante sectoare arata ca furnizarea de energie, constructiile si distributia apei au inceput sa piarda teren (analiza)

Hotnews Hotnews,
 O simulare privind evolutia afacerilor din cele mai importante sectoare arata ca furnizarea de energie, constructiile si distributia apei au inceput sa piarda teren (analiza)

Statisticile pot fi inselatoare, uneori. Performantele economice generale pot ascunde o dezvoltare inegala a economiei, cu un puternic accent pe comert si cu un declin in sectorul de productie, dublatade o polarizare tot mai accentuata la nivel geografic, arata o analiza a KeysFin, realizata pe baza datelor de la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului. O simulare privind evolutia cifrei de afaceri pe cele mai importante sectoare de activitate arata ca, fata de 2009, constructiile, furnizarea de energie electrica si gaze si distributia apei au inceput sa piarda teren, marcand un minus intre 1 si 4 procente, trend care a inceput intre 2012-2013 si s-a accentuat in ultimii ani. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este o prezenta placuta si apreciata la mai toate galele de premii de la Hollywood. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale actritei celebra din seria Hunger Games.

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Cele mai tari costume purtate de vedete la Superbowl

In ultimii 25 de ani, cei mai in voga artisti au cantat in pauza finalei campionatului de fotbal american, Superbowl. Dincolo de prestatiile lor impecabile, iata ce costume interesante au purtat.

Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Europa continua sa fie o destinatie scumpa pentru multi turisti straini, dar exista si locuri care pot fi vazute cu mai putini bani. Iata care sunt cele mai ieftine orase europene, pe care sa le vizitezi in acest an, mai ales daca iti place sa.

Scandal la Hollywood! Filmul cu cele mai multe nominalizari la Oscar, copiat din productii rusesti? (VIDEO)

Controversa fara margini la Hollywood! The Revenant, filmul cu cele mai multe nominalizari la Oscar si care ii poate aduce lui Leonardo DiCaprio in sfarsit statueta de aur, este acuzat ca ar fi o copie dupa mai multe filme rusesti, toate in regia lui Andrei Tarkovsky.

Cele mai rapide trenuri din lume

Cele mai rapide trenuri din lume. Trenurile transporta oameni de aproape doua secole, insa in ultimii ani acestea au ajuns sa atinga viteze care rivalizeaza cu cele ale avioanelor moderne.

Cele mai populare citrice, arma cu doua taisuri. De ce e bine sa mancam portocale si cui sunt interzise fructele exotice

Cele mai populare citrice, portocalele, sunt o sursa bogata de potasiu, magneziu, acid folic si vitamine din complexul B, adica tot ce este necesar pentru a avea energie. Cu toate acestea, consumul de portocale nu este recomandat reumaticilor.

Cele mai lungi 10 zboruri directe din lume

Trei noi zboruri directe care ne vor tine in avion aproape 20 de ore sunt pe lista companiilor aeriene, devenind cele mai lungi rute fara oprire din lume Singapore-New York cu Singapore Airlines - 15. 288 km in 19 ore, Doha-Auckland cu Qatar Airways -.

Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

In topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015 se afla RCSRDS, Telekom Romania Mobile Communications si Vodafone Romania, arata cele mai noi statistici ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Cele mai bizare fotografii din toate timpurile

Fotografiile ne arata cel mai bune cat de mult s-a schimbat societatea de-a lungul timpului. Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, iar acest lucru este evident atunci cand incercam sa ne analizam trecutul. Unele momente suntatat de dificil de explicat si, totusi, atat de importante, incat probabil ar fi fost [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )