Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sinaia a depasit din nou rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sinaia a depasit din nou rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare cu Covid-19 in statiunea Sinaia a depasit pentru a doua oara trei cazuri la mia de locuitori, anunta Prefectura Prahova. Restrictiile au fost relaxate in ultimele zile ale anului trecut, decizia fiind luata ca urmare a scaderii infectiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Rata de infectare cu COVID-19 la Sinaia a trecut din nou de 3 Care este indicele in statiunile de pe Valea Prahovei

Rata de infectare cu COVID-19 in statiunea Sinaia a depasit pentru a doua oara trei cazuri la mia de locuitori, vineri, fiind a doua localitate din Prahova cu cel mai mare indice de infectare, conform datelor transmise de Prefectura.

Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul fara nicio retinere, la adresa politicienilor. Ce l-a nemultumit

La Romania TV, celebrul artist a facut noi dezvaluiri despre programul de revelion de la TVR. Dan Bittman a ironizat autoritatile care sustin ca au fost bagatelizate masurile impotriva coronavirusului. Dan Bittman a rabufnit, din nou. Mesajul la adresa politicienilor La emisiunea Punctul Culminant, Dan Bittman a vorbit despre programul de Revelion de la TVR, .

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Premiile Grammy, amanate din cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmeaza si celelalte gale?

Premiile Grammy ar fi trebuit sa fie primul eveniment important al anului in Statele Unite. Gala a fost amanata in cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmeaza si celelalte gale? .

FCSB, fortata sa plece din nou de pe Arena Nationala

Liderul din CASA Liga 1 dupa prima parte a sezonului regular trebuie sa-si gaseasca un alt loc pe care sa-l numeasca acasa.

Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

Donald Trump, presedinte inca in exercutiu al Statelor Unite, a revenit pe Twitter cu un nou mesaj dupa ce mai multi sustinatori de-ai au fortat intrarea in cladirea Capitoliului, iar unii dintre ei au si re.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )