Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sindicatele reclama politica de austeritate: Avem cea mai mica crestere de salariu din zona. Vom picheta Ministerul Finantelor

Adevărul Adevărul,
Sindicatele reclama politica de austeritate: Avem cea mai mica crestere de salariu din zona. Vom picheta Ministerul Finantelor

Analiza privind evolutia de anul acesta a salariului minim in tarile europene ne arata ca, in majoritatea statelor care au un salariu minim statutar, acesta a crescut cu sume considerabile de la 1 ianuarie 2021, doar Romania inregistrand valori extrem de scazute, spun sindicalistii. continuă pe Adevărul

Business report: Cati bani ii da lunar Starbucks unui barista in Romania. Cat costa cea mai mica masina electrica. Standardul de CV pentru pozitiile de conducere. Putin: Un conflict intens ar insemna sfarsitul civilizatiei

Standardul de CV pentru pozitiile de conducere * 110. 000 de profesori si oameni din scoli s-au programat pe platforma de vaccinare. Dintre celelalte profesii, preotii sunt cei mai putini * Cati bani ii da lunar Starbucks unui barista in Romania * Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cine a produs-o * Noi documente vor fi scutite de plata taxelor notariale * Cum arata bugetul alternativ al PSD: haiducie pe hartie si bunastare la saraci * Legea ambroziei- amenzi majorate * Razboiul politic al vaccinului * Costul vietii in diferitele state ale lumii, la inceput de 2021 * Vladimir Putin, la Davos: Un conflict intens este imposibil acum. Ar insemna sfarsitul civilizatiei * Conducerea ASF a ales seful unic peste asigurari * Finantele vor sa modifice legea privind garantarea depozitelor. Cele mai importante schimbari * 2021 are toate premisele pentru a deveni anul fraudelor digitale * Antreprenorii se asteapta la al treilea val al pandemiei.

Cea mai mica masina electrica. Cat costa si cum arata modelul de oras care are si capacitatea de a furniza energie caselor (VIDEO)

Toyota are pe piata din Japonia o masina electrica ultracompacta, care poate transporta doi pasageri si costa in jur de 15. 000 de dolari. Cu o lungime de 2,49 metri, o latime de 1,29 metri, o inaltime de.

Ce se intampla la miezul noptii in Romania. E cea mai importanta mutare, trebuie sa te implici si tu

0, noul sistem informational de urmarire a materialului lemnos, despre care ministrul Mediului spune ca va diminua posibilitatea de a fura din padure, devine operational la noapte. 0, pus in functie de la noapte Din noaptea de sambata spre duminica, de la ora 00. 0, sistemul informational integrat de urmarire a materialului .

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua tragediei de la Institutul Matei Bals

Antena 3 a fost, ieri, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania. inca de la primele ore ale diminetii, de cand am aflat despre incendiul devastator, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune pentru a se informa.

FOTOCasa din paie la pret de garsoniera, solutia unor clujeni pentru a scapa de cea mai scumpa piata imobiliara din tara

Familia Romaniuc a fugit de betoanele din Cluj-Napoca si de cea mai scumpa piata imobiliara din tara pe un deal pitoresc, aflat la 12 kilometri de oras, unde si-a construit o casa din paie.

Viktor Orban alege vaccinul produs de China: Au cea mai indelungata experienta cu acest virus

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca va opta pentru vaccinul produs de China atunci cand ii va veni randul, deoarece in acesta are cea mai mare incredere, potrivit AFP.

Cea mai sigura Dacia care e modelul cu cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP

Programul european de evaluare a masinilor noi Euro NCAP) este un program voluntar de evaluare a performantei sigurantei masinilor cu sediul in Leuven Belgia). Acesta a fost infiintat in anul 1996, primele rezultate fiind publicate in februarie 1997. Sloganul programului este Pentru masini mai sigure. De testarea Euro NCAP a beneficiat si modelele de autoturisme .

Cea mai buna prajitura tavalita. Ingredientul secret, pe langa nuca de cocos

O parjitura putin complicata la prima vedere, dar cu care cu siguranta care iti vei satisface oaspetii. Prajitura tavalita cu ciocolata si cocos e un deliciu care necesita o mai mare atentie, dar sigur vei repeta experienta. De ce ai nevoie si care sunt pasii pentru un desert fabulos? Reteta prajitura tavalita cu cocos Nu .

Epidemiologul Octavian Jurma raspunde la cea mai arzatoare intrebare. Cu ce ne vaccinam: Pfizer sau Moderna

Medicul epidemiolog, Octavian Jurma, a explicat recent ce le raspunde pacientilor atunci cand este intrebat ce varianta de vaccin este mai buna. Avand in componenta aceeasi tehnologie, ARN mesager, raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi, pentru moment, decat unul subiectiv. Astfel, celebrul epidemiolog le spune oamenilor ce raspunde atunci cand ii este adresata aceasta .

SAPTE ANI IN TOP 10 WTA Halep, cea mai constanta jucatoare de tenis aflata in activitate

Simona Halep reuseste o adevarata demonstratie de forta, de sapte ani se afla neintrerupt in Top 10 WTA. Sportiva noastra a ajuns la saptamana consecutiva cu numarul 346 intre cele mai bune zece jucatoare din lume. Doar Martina Navratilova 1. 000), Chris Evert 746), Stefanie Graf 625), Gabriela Sabatini 508), Pam Shriver 458), Arantxa Sanchez-Vicario 429) si Hana Mandlikova 421) au mai multe saptamani la rand in Top 10 WTA, dar niciuna dintre ele nu se mai afla in activitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )