Libnet.ro
UNICEF

23:45

Singura tara din Europa care inca mai aplica pedeapsa capitala

Antena3 Antena3,
Singura tara din Europa care inca mai aplica pedeapsa capitala

Republica Belarus, ultima tara din Europa unde se aplica pedeapsa capitala, a executat un barbat condamnat la moarte in 2016 pentru uciderea celor doi copii ai sai, a anuntat miercuri o organizatie. continuă pe Antena3

Locul din Romania care se afla pe lista celor mai verzi orase ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Prima tara din UE si NATO care are interzis la Casa Alba

Liderii polonezi nu se vor mai putea intalni cu presedintele american Donald Trump sau cu vicepresedintele Mike Pence pana cand nu vor anula noua lege controversata privind Holocaustul. Site-ul de stiri.

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

Pietele actiunilor din Europa se tem de un razboi comercial cu SUA

Bursele din Europa au incheiat ultima zi a saptamanii trecute in scadere, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca razboaiele comerciale sunt bune.

O AFRICANA ar putea PUNE MANA pe o bucata din ARDEAL! Este cel MAI MARE proces de retrocedare

Cel mai mari proces de retrocedare din Romania este judecatde catre o instanta din Cluj, care va trebui sa decida daca o suprafata uriasa, cuprinzand mai multe sate din Ardeal, trebuie sa intre in.

Ce s-a decis in cazul politistului din Arad care a ucis un politist pe trecerea de pietoni

Politistul din Arad care a ucis un biciclist aflat pe trecerea de pietoni, a fost arestat pentru 30 de zile. Vinovatul se afla in timpul liber si tocmai plecase de la un meci de fotbal cu prietenii. Acesta a .

Dispar firmele de constructii montaj conducte si echipamente gaze. Cu cine mai construim?

Romania pana in urma cu 4 ani era tara din Europa de Est, care detinea cele mai multe firme de constructii montaj conducte de gaze si echipamente aferente, avand colective specializate in operatii de construire a conductelor de gaze in regim de santier si dotari corespunzatoare.

Perchezitii de amploare la Timisoara: Este vizata cea mai mare retea de trafic din persoane din Europa (VIDEO)

Descinderi de aploare la Timisoara. Anchetatorii sunt pe urmele uneia dintre cele mai mari retele de trafic de persoane din Europa, informeaza B1 TV. Procurorii DIICOT si politistii au descins la.

Nord-vestul Bulgariei ramane cea mai saraca regiune din Europa/ Romania intra in top cu partea de nord-est

Cea mai saraca regiune din UE ramane partea de nord-vest a Bulgariei, cu un PIB pe cap de locuitor de 29% din nivelul mediu al Uniunii, arata datele Eurostat. In urma acestei regiuni se afla Mayotte din Franta 33%), partea de centru-nord si centru-sud din Bulgaria cate 34%), precum si partea de nord-est a Romaniei 36%), potrivit Duma, citata de Rador.

Reprezentanti ai Armatei romane, vizita in SUA intr-o fabrica Bell Helicopters: Romania vrea 45 de elicoptere produse in tara, din care 24 elicoptere de atac AH-1Z Viper

Seful Statului Major al Fortelor Terestre, general-maior Ovidiu-Liviu Uifaleanu, si loctiitorul sefului Departamentului pentru armamente, general de brigada Ionel Lotan, se vor afla, in perioada 5-9 martie, in SUA, pentru o vizita de documentare in facilitati de productie ale companiei Bell Helicopter si in baza militara a Infanteriei marine Camp Pendleton, care are in dotare elicoptere produse de compania americana, anunta MApN. Anul trecut ministrul Apararii anunta ca exista un plan de inzestrare cu 45 de elicoptere Bell care ar urma sa fie produse in tara noastra. Dintre acestea 24 vor fi de atac de tipul AH-1Z Viper.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )