Libnet.ro
UNICEF

20:30

O singura universitate din Romania apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. 108 universitati din tara au fost analizate

B1 B1,
O singura universitate din Romania apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. 108 universitati din tara au fost analizate

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca apare in top 800 cele mai bune institutii de invatamant superior din lume. Universitatea din Cluj s-a clasat in acest top pe locul . continuă pe B1

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Asociatia Municipiilor din Romania lupta pentru transparenta in administratia publica: Institutia semneaza mai multe protocoale pentru implementarea primului Portal pentru publicarea actelor administrative ale autoritatilor publice locale

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Oraselor din Romania AOR), Asociatia Comunelor din Romania ACoR) si Confederatia Patronala a.

BMW recheama in service 32 de unitati Seria 7 din Romania. Poate aparea o eroare la calculatorul airbag-urilor

La BMW Seria 7 fabricantul a descoperit ca, in cazul in care se produc accelerari si franari violente, poate sa apara un defect intern al calculatorului pentru airbag-uri, in cazuri extrem de rare. Din Romania sunt afectate de aceasta rechemare in service 32 de unitati.

REVISTA BLOGURILOR: Spitalele din Romania devin o bomba bacteriologica

Presa occidentala ia act si consemneaza ultimelele evolutii ale scandalului dezinfectantilor din Romania, pe care il compara cu povestile de fictiune din filmele cu gangsteri.

VIDEO. Planeta MERCUR este vizibila din Romania. Ce masuri de siguranta recomanda specialistii

Luni dupa-amiaza, timp de numai cateva ore, planeta Mercur este vizibila din Romania. Acest fenomen, intalnit o data la cativa ani, devine posibil datorita trecerii planetei Mercur prin dreptul discului Soarelui.

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax.

Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii ''

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania sunt afectate de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. El a declarat, sambata, la Botosani, ca situatia din sectorul sanitar este extraordinara de grava si asteapta ca ancheta Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa lamureasca situatia.

Care este prima universitate din Romania in Ranking Web of Universities

In Ranking Web of Universities, un top care analizeaza peste 20. 000 de universitati din toata lumea, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj se situeaza pe primul loc in Romania si pe locul 787 in lume, anunta reprezentantii UBB.

Hexi Pharma, aparata de autoritatile din Romania. Ministerul Sanatatii, dat in judecata de liderul mondial Anios in dezinfectanti, pentru ca nu a vrut sa publice neregulile (VIDEO)

Catalin Tolontan, jurnalistul de la Gazeta Sporturilor face noi dezvaluiri privind dezinfectantii folositi in spitalele din tara noastra. Din cele transmise pe site-ul sau, se pare ca cei de la firma.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )