Libnet.ro
UNICEF

00:07

Singurul elev din Romania care a facut liceul in zona rurala si a luat 10 la Bac: Mi-a placut dintotdeauna sa muncesc

Adevărul Adevărul,
Singurul elev din Romania care a facut liceul in zona rurala si a luat 10 la Bac: Mi-a placut dintotdeauna sa muncesc

Rezultate Bacalaureat 2016. Daniel Ciobanu este singurul elev din tara, de la un liceu din mediul rural, care a promovat acest examen cu media maxima. Din clubul decaristilor suceveni fac parte si Mihai Prelipcean, absolvent al Colegiului National Stefan cel Mare, Andreea Nistor, absolventa a Colegiului National Petru Rares si Adina Lavric, absolventa a Colegiului National Eudoxiu Hurmuzachi. continuă pe Adevărul

VIDEO Robert Neagu, singurul elev din Buzau care a obtinut media generala 10 la Bacalaureat. In ce tara va pleca sa studieze

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat, inainte de contestatii, este de 65,58 la suta la nivelul judetului Buzau, un singur elev obtinand media generala 10.

Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona, Nancy, Viena sau Budapesta

Oradea renaste dupa un amplu program de refacere a tezaurului architectural si de investitii masive in dezvoltarea si crearea de facilitati pentru oradeni si turisti, scriebusinessmagazin. ro. Inclusa in reteaua.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

O plaja din Romania, in topul celor mai frumoase din lume

O singura plaja din Romania si-a facut loc intr-un top alaturi de cele mai exclusiviste portiuni de litoral din lume, scrie libertatea. ro. Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Cook.

MS anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

Cel de-al 14-lea raport de cercetare al CNIPMMR Carta alba a IMM-urilor din Romania

Joi, 14 iulie 2016, incepand cu orele 10. 30, la Teatrul Restaurant Elisabeta, din Bucuresti, bdul. Regina Elisabeta nr. 45, sector 3. , va avea loc lansarea versiunii in limba romana a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, editia a-XIV-a, editata de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania-CNIPMMR.

VIDEO. Ministerul Sanatatii anunta primul caz de infectare cu Zika din Romania. Ce precizari face Organizatia Mondiala a Sanatatii

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti, primul caz de infectare cu virusul Zika din Romania. Este vorba de o tanara de 27 de ani, intoarsa din vacanta din Martinica.

Declinul demografic din Romania se agraveaza: populatia tarii s-a redus cu 247 de persoane in fiecare zi din 2016

Declinul demografic din Romania ia amploare, populatia tarii noastra a scazut, in primele cinci luni din acest an, cu 37. 515 de locuitori din cauza declinului demografic, ceea ce corespunde unei scaderi medii a populatiei cu 247 de persoane pe zi,.

Elev olimpic, dupa BAC: Lucrez deja in securitate biometrica. Nu am ce sa invat la facultatile din Romania sau din Europa (VIDEO)

Elev olimpic, declaratii inedite dupa examenul de bacalaureat. Tanarul sustine ca nu este interesat sa urmeze cursurile vreunei facultati pentru ca nu prea mai are ce invata la Facultatile din Ro.

Cum profita mediul de afaceri din Romania de faptul ca suntem nr. 3 in lume ca viteza de Internet

Conform statisticilor, Romania este printre tarile cu cea mai rapida conexiune la Internet din intreaga lume, o performanta care deja nu ne mai impresioneaza, din simplul motiv ca ne-am obisnuit sa fie asa. Potrivit clasamentului Net Index, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )