Libnet.ro
UNICEF

23:16

VIDEO Robert Neagu, singurul elev din Buzau care a obtinut media generala 10 la Bacalaureat. In ce tara va pleca sa studieze

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Robert Neagu, singurul elev din Buzau care a obtinut media generala 10 la Bacalaureat. In ce tara va pleca sa studieze

Promovabilitatea la examenul de Bacalaureat, inainte de contestatii, este de 65,58 la suta la nivelul judetului Buzau, un singur elev obtinand media generala 10. continuă pe Hotnews

Singurul elev din Romania care a facut liceul in zona rurala si a luat 10 la Bac: Mi-a placut dintotdeauna sa muncesc

Rezultate Bacalaureat 2016. Daniel Ciobanu este singurul elev din tara, de la un liceu din mediul rural, care a promovat acest examen cu media maxima. Din clubul decaristilor suceveni fac parte si Mihai Prelipcean, absolvent al Colegiului National Stefan cel Mare, Andreea Nistor, absolventa a Colegiului National Petru Rares si Adina Lavric, absolventa a Colegiului National Eudoxiu Hurmuzachi.

Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona, Nancy, Viena sau Budapesta

Oradea renaste dupa un amplu program de refacere a tezaurului architectural si de investitii masive in dezvoltarea si crearea de facilitati pentru oradeni si turisti, scriebusinessmagazin. ro. Inclusa in reteaua.

Sfarsit tragic pentru un preot din Buzau! Povestea cutremuratoare a parintelui

Un preot din Colti, judetul Buzau, a murit sambata, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un copac, pe DN 10, intre localitatile buzoiene Cislau si Viperesti. Sebastian Dragoescu a fost.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

Red Hot Chili Peppers au fost confundati cu Metallica de catre vamesii din Belarus, care le-au cerut insistent autografe

Membrii Red Hot Chili Peppers au fost rugati pe aeroportul din Minsk de ofiteri ai politiei de frontiera sa le dea autografe, insa pe cateva postere ale grupului Metallica.

Liberalii sunt siguri ca vin la guvernare din toamna. Care este profilul viitorului premier

Liberalii sunt siguri ca in toamna ajung la guvernare, iar viitorul premier al Romaniei va fi din PNL. Si au si un model de premier. Alina Gorghiu spune ca aceasta ar trebui sa fie dupa.

Scrisoare de multumire pentru britanicii din Norwich care s-au mobilizat sa ajute o familie de romani. Afla cum poti semna si tu scrisoarea!

Adrian Ursu a lansat, la Secvential, de la Antena 3, un apel la semnarea unei scrisori de multumire pentru comunitatea de britanici care s-a mobilizat oferindu-si ajutorul voluntar si strangand bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )