Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sinteza zilei: Guvernul Ciolos - la sase luni de la instalare. Ce a facut bine si unde s-a gresit

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Guvernul Ciolos - la sase luni de la instalare. Ce a facut bine si unde s-a gresit

Diseara Mihai Gadea va invita la o consultare nationala: Cum evaluati guvernul tehnocrat dupa 6 luni de la instalare? Ce a facut bine si ce nu Premierul Ciolos? Ce nota ii dati lui Dacian Ciolos ca Prim Ministru?. continuă pe Antena3

Editie speciala Sinteza Zilei: Cum evaluati Guvernul Ciolos la sase luni de la instalare?

Diseara Mihai Gadea va invita la o consultare nationala: Cum evaluati guvernul tehnocrat dupa 6 luni de la instalare? Ce a facut bine si ce nu Premierul Ciolos? Ce nota ii dati lui Dacian Ciolos ca Prim Ministru?.

Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru ministri plecati si promisiuni neonorate (VIDEO)

Guvernul Ciolos a trecut de primele sase luni de mandat, iar bilantul nu este un motiv de lauda pentru executiv. Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru.

Radu Tudor: Ciolos e un om onest, dar nu are anvergura unui prim-ministru. in sase luni avem patru demisii de ministri

Radu Tudor a descris, la Sinteza zilei, primele sase luni de zile de la instalarea Guvernului Dacian Ciolos, aratand ca, desi este un om onest si bine intentionat, nu are anvergura unui.

Sase luni de tehnocratie: Ce a schimbat Guvernul Ciolos in viata politica romaneasca

In primele sase luni de mandat, Guvernul Ciolos a fost macinat de mai multe scandaluri, care s-au lasat cu demiterea a patru ministri, a dezvoltat o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis, s-a implicat in politica externa si a schimbat garnitura de prefecti numti de Victor Ponta. Specialistii contactati de Adevarul au tras cateva concluzii dupa primele sase luni ale Cabinetului Ciolos.

Cum incearca Guvernul Ciolos sa faca ordine in haosul bugetar

Executivul vrea sa modifice salariile bugetarilor prin ordonanta de urgenta, alocand cele mai consistente fonduri pentru Sanatate. Strategia a generat deja nemultumiri in domenii precum Educatie si Administratie Publica. Termenul pentru luarea unei decizii este 1 iunie, legislatia interizand majorari salariale in ultimele sase luni de mandat ale unui guvern.

Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut, informeaza Agerpres. Totodata, seful Executivului a precizat ca, daca.

Dacian Ciolos, dupa primele sase luni de guvernare: A fost mai greu decat am crezut

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut initial. Au fost luni - n. r) interesante, dar grele. Mai grele.

Unde merg coruptii cand ies din arest. Imagini fabuloase la Sinteza zilei

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, cateva dintre reactiile maharilor Romaniei cand isi dau seama ca au fost prinsi sau turnati la autoritati, precum si primele lucruri pe care le fac atunci cand sunt pusi in libertate.

Unde merg coruptii dupa ce ies din arest. Imagini fabuloase la Sinteza zilei

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, cateva dintre reactiile maharilor Romaniei cand isi dau seama ca au fost prinsi sau turnati la autoritati, precum si primele lucruri pe care le fac atunci cand sunt pusi in libertate.

Sinteza zilei: Documentul bomba care arata cum s-au fraudat alegerile in 2009

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza zilei, un document care arata cum s-au fraudat alegerile din 2009, la o sectie de votare din Diaspora. Este vorba de un proces verbal de constatar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )