Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

B1 B1,
Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut, informeaza Agerpres. Totodata, seful Executivului a precizat ca, daca. continuă pe B1

Dacian Ciolos, dupa primele sase luni de guvernare: A fost mai greu decat am crezut

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut initial. Au fost luni - n. r) interesante, dar grele. Mai grele.

Dacian Ciolos, despre OUG privind salarizarea bugetarilor: Dispar salariile diferite pe aceeasi functie. Sunt introduse bonusurile in functie de performanta. OUG nu va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti ca proiectul privind salarizarea bugetarilor are ca scop corectarea unor disfunctionalitati din sistem. Seful Guvernului a precizat ca accestul se va pune pe domeniul.

Radu Tudor: Ciolos e un om onest, dar nu are anvergura unui prim-ministru. in sase luni avem patru demisii de ministri

Radu Tudor a descris, la Sinteza zilei, primele sase luni de zile de la instalarea Guvernului Dacian Ciolos, aratand ca, desi este un om onest si bine intentionat, nu are anvergura unui.

Sase luni de tehnocratie: Ce a schimbat Guvernul Ciolos in viata politica romaneasca

In primele sase luni de mandat, Guvernul Ciolos a fost macinat de mai multe scandaluri, care s-au lasat cu demiterea a patru ministri, a dezvoltat o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis, s-a implicat in politica externa si a schimbat garnitura de prefecti numti de Victor Ponta. Specialistii contactati de Adevarul au tras cateva concluzii dupa primele sase luni ale Cabinetului Ciolos.

Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru ministri plecati si promisiuni neonorate (VIDEO)

Guvernul Ciolos a trecut de primele sase luni de mandat, iar bilantul nu este un motiv de lauda pentru executiv. Retrospectiva Guvernului Ciolos, la sase luni de mandat: Crize in sanatate, patru.

Seful SRI si ambasadorul SUA discuta cu Dacian Ciolos la Guvern

Seful SRI Eduard Helvig si ambasadorul SUA Hans Klemm se afla, joi, la sediul Guvernului, unde discuta cu premierul Dacian Ciolos despre vizita sa in SUA, dar si despre informarile care vizeaza si produsele Hexi Pharma, informeaza .

Vlad Voiculescu, propunerea oficiala a premierului Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii

Vlad Vasile Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, anunta un comunicat de presa al Guvernului, scrie agerpres. ro. Premierul Dacian.

Sinteza zilei: Guvernul Ciolos - la sase luni de la instalare. Ce a facut bine si unde s-a gresit

Diseara Mihai Gadea va invita la o consultare nationala: Cum evaluati guvernul tehnocrat dupa 6 luni de la instalare? Ce a facut bine si ce nu Premierul Ciolos? Ce nota ii dati lui Dacian Ciolos ca Prim Ministru?.

Editie speciala Sinteza Zilei: Cum evaluati Guvernul Ciolos la sase luni de la instalare?

Diseara Mihai Gadea va invita la o consultare nationala: Cum evaluati guvernul tehnocrat dupa 6 luni de la instalare? Ce a facut bine si ce nu Premierul Ciolos? Ce nota ii dati lui Dacian Ciolos ca Prim Ministru?.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )