Libnet.ro
UNICEF

10:00

Situatie fara precendent la Survivor Romania. Ambii concurenti votati spre eliminare au fost in topul favoritilor votati de telespectatori

Adevărul Adevărul,
Situatie fara precendent la Survivor Romania. Ambii concurenti votati spre eliminare au fost in topul favoritilor votati de telespectatori

Duminica seara a avut loc o situatie fara precedent in concursul Survivor Romania, transmis de Kanal D. Cei doi concurenti votati pentru eliminare au fost in topul favoritilor si au ajuns sa decida ei doi dintre concurentii propusi acum pentru eliminare. continuă pe Adevărul

Georgiana Lupu rupe tacerea. A pus ochii pe doi concurenti de la Survivor Romania 2021

Georgiana Lupu a revenit in 13 februarie in Romania din Republica Dominicana, acolo unde se poarta lupta pentru supravietuire numita Survivor. Faimoasa a facut primele declaratii direct din aeroport dupa intoarcerea in tara. Mi-a placut de doi concurenti, dar nu pot sa dau nume. Survivor Romania 2021. Georgiana Lupu, declaratii la cald despre lupta din .

Nominalizare socanta la Survivor Romania 2021. Nimeni nu se astepta la el: Se duce acasa, crede-ma

Bifand un esec in jocul pentru imunitate, echipa Razboinicilor a fost nevoita in penultima editie a concursului de la Kanal D sa nominalizeze un concurent. Din ce in ce mai putini, dar si pe zi ce trece mai destramati, tabara albastrilor numarand cu mult mai putini concurenti decat cea a rosiilor, razboinicii au ales sa .

Catalin Morosanu fierbe de furie. Ce fac colegii lui, de fapt, la Survivor Romania 2021

Catalin Morosanu a rabufnit la Survivor Romania 2021. Luptatorul si-a iesit din minti, dupa ce a vazut cum membrii din echipa Razboinicilor isi impart recompensele. Nu exista nicio editie a emisiunii Survivor Romania 2021 in care concurentii sa nu se certe. Sambata seara, 13 februarie, Catalin Morosanu a vazut negru in fata ochilor. Catalin Morosanu, .

Elena Marin si Alexandra Stan, scandal monstru la Survivor Romania 2021. De la ce a pornit

Scandal urias in cadrul Survivor Romania 2021! in mijlocul unor discutii neasteptate se afla de aceasta data Elena Marin si Alexandra Stan. De la ce au pornit discutiile dintre artiste si cine a fost marul discordiei? Scandal de proportii la Survivor Romania 2021. De la ce a pornit cearta dintre Elena Marin si Alexandra Stan? .

Drama Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. Fanii emisiunii nu stiu asta despre ea

Ce drama ascunde celebra sportiva care a surprins pe multi cu evolutia sa? Fanii show-ului Survivor Romania 2021 nu se asteptau sa fi trecut prin asa ceva. Ce se intampla in viata ei in timpul in care incerca sa-si cladeasca o cariera in gimnastica? Survivor Romania 2021: Drama nestiuta a Anei Porgras Povestea ei inca .

Concurenta de la Survivor Romania care a dansat pentru milionarul Cristian Tantareanu

O concurenta de la Survivor Romania 2021 a dansat pentru milionarul Cristian Tantareanu. Celebrul afacerist are cateva amintiri pe cinste din ziua spectacolului. Despre cine e vorba si cum s-a petrecut totul? Survivor Romania 2021. O concurenta cunoscuta a dansat pentru Cristian Tantareanu Cristian Tantareanu nu poate sa nu rememoreze ziua in care o concurenta .

Lacrimi si suspine la Survivor Romania 2021. Concurentii clacheaza pe capete, ce se intampla cu ei

Dupa un scor strans, Faimosii au iesit invingatori in urma luptei din editia de cu seara de la Survivor Romania. Ambitia si un gram de noroc le-a facut pe vedete sa puna mana pe cea mai dulce victorie pusa la bataie de producatori, Comunicarea. Condusi catre un loc de relaxare, in care li s-a dat .

Averea lui Alin Salajean de la Survivor Romania 2021. A fost 4 ani consilier local la Campia Tuzii

Alin Salajean, cunoscut la Survivor drept Buturuga mica, este un concurent placut si displacut in aceeasi masura de public. Acum, se afla in bataia pustii la nominalizare, din cauza unei strategii gandite de grupul sau, fiind de acord cu ea. in asteptarea verdicului celor de acasa, pentru a vedea daca mai ramane in carti ori .

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Pleaca de la Survivor Romania 2021. A facut anuntul aseara: Eu nu mai fac fata

Daca recent vorbeam de acuzatii de furt la Survivor Romania, acum au aparut alte probleme. Este adevarat ca nu toti pot face fata provocarilor din concurs. Printre cei care se afla in aceasta situatii este si Alexandra Stan. La ultima difuzare a show-ului, fanii au putut s-o vada pe vedeta clacand. Alexandra Stan are probleme .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )