Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un an slab pentru Cannes, un an bun pentru The Square, care castiga la Palme d'or

Hotnews Hotnews,
 Un an slab pentru Cannes, un an bun pentru The Square, care castiga la Palme d

Juriul prezidat de Pedro Almodovar a anuntat in aceasta seara un palmares surprinzator care inchide o editie aniversara, a 70-a, ce a stralucit prin absenta unor competitori reali. Drama activista 120 battements par coeur de Robin Campillo a primit Grand Prix, iar Loveless de Andrei Zviaghintev a luat Premiul Juriului. continuă pe Hotnews

Cannes 2017: Filmul suedez The Square, regizat de Ryben Ostlund, castigatorul premiului Palme dOr. Vezi lista completa a castigatorilor

Filmul suedez The Square, regizat de Ryben Ostlund, a obtinut premiul Palme d'Orla Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula vorbeste despre ipocriziile oamenilor si isi.

Cannes 2017: Filmul The Square, de Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr

Lungmetrajul The Square, de cineastul suedez Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr, la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

The Square de Ruben stlund castiga la Palme d'or

Surprinzator, The Square de Ruben ostlund a castigat in aceasta seara trofeul festivalului, la Palme d'or, din partea juriului prezidat de de Pedro Almodovar. 120 battements par coeur de Robin Campillo a primit Grand Prix, iar Loveless de Andrei Zviaghintev a luat Premiul Juriului.

Record fabulos pentru LeBron James. Este singurul care l-a depasit pe Michael Jordan

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers, a devenit joi seara cel mai bun marcator din istorie in playoff-ul campionatului profesionist nord-american de baschet NBA), depasindu-l pe legendarul.

Daniel Constantin a depus vineri actele pentru noul partid Pro Romania, care va fi lansat luni/ Deputatul Damian Florea pleaca din ALDE cu o parte din organizatia Sector 6

Fostul lider ALDE Daniel Constantin a depus vineri la tribunal actele pentru noul sau partid, Pro Romania, urmand ca luni sa aiba evenimentul de lansare, a precizat acesta pentru Hotnews. ro. Tot vineri si-a anuntat demisia din ALDE si deputatul Damian Florea, acesta fiind al cincilea parlamentar care se alatura proiectului, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )