Libnet.ro
UNICEF

18:30

The Square de Ruben stlund castiga la Palme d'or

Hotnews Hotnews,
 The Square de Ruben stlund castiga la Palme d

Surprinzator, The Square de Ruben ostlund a castigat in aceasta seara trofeul festivalului, la Palme d'or, din partea juriului prezidat de de Pedro Almodovar. 120 battements par coeur de Robin Campillo a primit Grand Prix, iar Loveless de Andrei Zviaghintev a luat Premiul Juriului. continuă pe Hotnews

Un an slab pentru Cannes, un an bun pentru The Square, care castiga la Palme d'or

Juriul prezidat de Pedro Almodovar a anuntat in aceasta seara un palmares surprinzator care inchide o editie aniversara, a 70-a, ce a stralucit prin absenta unor competitori reali. Drama activista 120 battements par coeur de Robin Campillo a primit Grand Prix, iar Loveless de Andrei Zviaghintev a luat Premiul Juriului.

Cannes 2017: Filmul The Square, de Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr

Lungmetrajul The Square, de cineastul suedez Ruben Ostlund, a castigat trofeul Palme dOr, la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes.

Cannes 2017: Filmul suedez The Square, regizat de Ryben Ostlund, castigatorul premiului Palme dOr. Vezi lista completa a castigatorilor

Filmul suedez The Square, regizat de Ryben Ostlund, a obtinut premiul Palme d'Orla Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula vorbeste despre ipocriziile oamenilor si isi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )