Libnet.ro
UNICEF

08:15

Smart, premiul pentru cel mai cool brand auto.

România Liberă România Liberă,
Smart, premiul pentru cel mai cool brand auto.

In cadrul Galei Forbes, desfasurata vineri seara, Smart a obtinut premiul pentru cel mai cool brand auto. Gala Forbes a prezentat rezultatele Topului Cool Brands si a premiat primele 10 branduri din top. Topul 100 Cool Brands a fost realizat de 66 de formatori de opinie si trendsetteri romani. Lista initiala a cuprins 300 de branduri, selectate in urma cercetarii si documentarii in publicatii sau social media. Conform revistei Forbes Romania, selectia formatorilor de opinie, intervievarea . continuă pe România Liberă

Ponta: Traian Basescu e concurent cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, prezent la Suceava in calitate de presedinte PSD, ca presedintele Traian Basescu se afla in competitie cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale a PDL, inormeaza Mediafax.

Cel mai slab tur din ultimii 11 ani pentru Rapid

Rapid a incheiat, sambata seara, cel mai negru tur de campionat din ultimii 11 ani. Sub comanda lui Sabau si Rada, Rapidul este mai aproape de retrogradare decat de titlu.

VIDEO. Ponta: Cel mai bun semnal de respect pentru medici va fi la construirea bugetului pe 2013.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca pentru medici si asistenti cel mai important semnal de respect va trebui dat cand va fi construit bugetul pe 2013, potrivit Agerpres. Seful Executivului a vizitat, sambata, Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, insotit de consilierul de stat Vasile Cepoi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si de presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ocazie cu care a multumit tuturor celor care s-au ingrijit de reabilitarea si .

Ponta: Traian Basescu concureaza pentru rolul de cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei PDL

Traian Basescu concureaza cu Traian Radu Ungureanu pentru postul de cel mai ridicol purtator de cuvant al campaniei electorale PDL, considera presedintele PSD, Victor Ponta, citat de Mediafax. intrebat, intr-o.

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume.

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment de vin realizat in Romania pe domeniul Bogdan, in apropierea localitatii Pestera din judetul Constanta, va aparea pe piata in 2013, urmand ca alte sase sortimente de vin sa fie produse incepand cu 2014. Avem ambitia sa producem aici cel mai bun vin din lume, pentru ca am gasit un teren .

Cel mai subtire smartphone este disponibil in China

In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S. Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment. Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de .

Unde este Opera cel mai popular browser?

Cu toate ca Opera este unul dintre acele browsere al caror nume nu-l auziti din gura prea multor internauti, se pare ca si Opera este cel mai popular browser undeva, departe. Un studiu recent al publicatiei Quartz a constat si argumentat un fapt surprinzator legat de obiceiurile internautilor din Belarus. Din cate se pare, Opera poarta cu mandrie titlul de cel mai popular browser in aceasta tara din simplul motiv ca internetul se misca foarte prost in Belarus. Legatura dintre .

Italienii vor sa produca in Romania cel mai bun sortiment de vin din lume

Enologii italieni vor sa investeasca 8 milioane de euro in apropierea localitatii Pestera, judetul Constanta, pentru a produce acolo cel mai bun sortiment de vin din lume, relateaza Agerpres. Primul sortiment.

Hollande: Cel mai probabil nu se va incheia un acord privind bugetul european.

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, in noaptea de joi spre vineri, ca cel mai probabil nu se va ajunge la un acord privind bugetul european 2014-2020 la finalul summitului european, si a precizat nu este inca multumit de noile propuneri, potrivit Mediafax. Dupa ce a lansat ipoteza unui esec al negocierilor la finalul acestui summit, presedintele francez a declarat ca cel mai probabil, este ceea ce gandeste toata lumea, la finalul unei conferinte de presa convocata .

Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )