Libnet.ro
UNICEF

22:15

Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Smithfield Foods inchide una dintre cele mai mari fabrici de carne de porc din SUA, din cauza coronavirusului

Smithfield Foods, cel mai mare procesator de carne de porc din lume, a anuntat ca inchide pe termen nedefinit una dintre cele mai mari fabrici de profil din Statele Unite, din cauza mai multor cazuri de coronavirus in randul angajatilor sai, compania avertizand ca tara este periculos de aproape de o limita in aprovizionarea magazinelor alimentare, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Chicago Tribune: Cursa pentru un tratament eficient impotriva virusului COVID-19: supozitii, incercari, dar fara un raspuns clar. Vezi cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate

Pe masura ce COVID-19 continua sa secere zilnic mii de vieti de pe glob, la nivel mondial, eforturile in vederea gasirii unui tratament intra in viteza. Pana acum, in urma unor studii riguroase, niciun tratament nu s-a dovedit ca ar face mai mult bine decat rau un aspect deseori ignorat de presedintele Trump si de unii medici care au promovat presupusele beneficii ale anumitor medicamente. Asta face ca, pe masura ce studiile continua, angajatii din sectorul medical aflati in linia intai sa se gandeasca la propriile strategii. Vezi in articol cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate.

Bolile care au provocat cele mai mari pandemii din istorie. Cum au disparut sute de milioane de oameni

Pandemia este o epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, intr-o tara, in mai multe tari sau continente.

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Un vis nerealist - Cum a vrut una dintre cele mai sarace tari din lume sa construiasca o linie de tren de mare viteza

Bangladesh-ul este o tara cu o suprafata mai mica decat Romania, dar cu o populatie de peste opt ori mai mare si statul asiatic este celebru pentru catastrofe si pentru trenurile incredibil de aglomerate. in aceste conditii, a fost cu atat mai inedita propunerea de a se construi o linie ferata de mare viteza pe o distanta destul de scurta si cu costuri ce ar fi depasit 10 miliarde dolari. in articol puteti citi cum de tara greu incercata a avut asa idee, dar si ce s-a ales de propunere.

Raed Arafat, avertisment pentru romani, inainte de Paste! Cele 10 minute le pot fi fatale

Raed Arafat vine cu raspunsuri pentru cele mai mari curiozitati ale romanilor din aceasta perioada. Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iar masurile de preventie impuse de autoritati nu ne permit nici macar o simpla imbratisare. Ce avertizari aduce secretarul de stat si care sunt ultimele sale sfaturi inainte de sarbatori? Raed Arafat, avertisment .

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt mai mari la toate categoriile de autoturisme, uneori si cu 200 de lei

ASF a afisat vineri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii in urmatoarele 6 luni atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, toate fiind in crestere fata de cele stabilitate in octombrie 2019. in cazul soferilor cu varste mai mici sau egale cu 30 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de peste 2. 500 cmc, noua prima de referinta RCA anuntata de ASF este de 2. 870 de lei, cu 206 lei mai mare decat valoarea stabilita in luna octombrie 2019.

Carte postala din Romania, unde prea multi nu tin seama de reguli: Cele mai blande restrictii si Pastele ma fac sa fiu nelinistit.

De cand Romania a instituit restrictii la scara nationala pe 17 martie am iesit din apartament doar in patru ocazii: trei pentru a cumpara mancare si una pentru a ridica un nou gratar pe care l-am comandat online incercati sa-mi spuneti ca gratarul nu este un articol esential). Copiii au iesit doar o data, ca sa cumpere paine si lapte de la un magazin local, se confeseaza Craig Turp in Emerging Europe.

40 de prahoveni, confirmati pozitiv la testul COVID-19. Prahova se afla printre judetele cu cele mai putine cazuri

40 de persoane din judetul Prahova au fost confirmati pozitiv la testul COVID-19 pana la data de 23 aprilie. Potrivit Biroului de presa al Prefecturii Prahova, 10 dintre acestia au fost vindecati si externati.

Cele mai cautate produse pe Flanco.ro: espressoarele, imprimantele, televizoarele, consolele, jocurile PS4 si electrocasnicele mici

Vanzarile Flanco au scazut cu 30% in luna martie, dupa ce retailerul a inchis magazinele din malluri si cateva dintre magazinele stradale, iar clientii au preferat sa cumpere mai mult din online, unde vanzarile au inregistrat o crestere de 50%, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )