Libnet.ro
UNICEF

10:00

Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata

Playtech Playtech,
Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata

Daca este sa dam crezare unor informatii recente, Qualcomm Snapdragon 820va fi de departe cel mai performant procesor de pe piata. Modelul Snapdragon 810 al celor de la Qualcommnu a avut parte de o publicitate foarte buna, acest lucru fiind datorat in mare parte problemelor legate de supraincalzire. Situatia a devenit mult mai serioasa atunci [] Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapa si va beneficia de cel mai bun procesor. Telefoanele cu clapa ale celor de la Samsung se bucura de o popularitate aparte in Asia, iar compania se pare ca este pregatita sa introduca un nou astfel de dispozitive. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, noul [] Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana

Conform unui studiu Coldwell Banker Affiliates of Romania, dupa primele trei trimestre din acest an, anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente?

Nexus 5X si Nexus 6P sunt primele smartphone-uri Nexus cu cititor de amprente, motiv pentru care trebuia testate in comparatie cu noul iPhone 6S. Daca aveti o fascinatie pentru nivelul de securitate oferit de un cititor de amprenta, la ora actuala aveti foarte multe optiuni cand vine vorba de smartphone-uri pe care le puteti achizitiona. [] Nexus 5X vs iPhone 6S: Care este mai rapid la citit amprente? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aon Romania a desemnat Cel mai flexibil asigurator 2015

Aon Romania, unul din jucatorii pe piata de brokeraj de asigurare si reasigurare din Romania, a acordat companiei Uniqa Asigurari trofeul Cel mai flexibil asigurator, in cadrul Aon Cocktail Party, eveniment prin care brokerul sarbatoreste in fiecare an colaborarea cu partenerii sai din piata de asigurari, informeaza un comunicat de presa al redactiei.

Echipajele de ambulanta din Buzau vor fi dotate cu tablete, pentru a interveni mai rapid

Solicitarile buzoienilor la Ambulanta vor putea fi solutionate mai rapid, gratie unor noi dotari care se instaleaza in fiecare autospeciala a Serviciului de Ambulanta Buzau. Mai precis, toate cele 50 de ambulante de urgenta din dotarea SAJ Buzau vor avea in curand tablete, conectate la internet, menite sa imbunatateasca timpii de raspuns la interventii.

Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

Daca ati fost un fan al primelor jocuri din seria Guitar Hero, veti indragi cu siguranta noul Guitar Hero Live. Versiunea de iOS este insa un pic cam scumpa. Dupa o serie de trailere si speculatii, cei de la Activision au lansat prima lor versiune de Guitar Hero Live. Noul joc din serie va fi [] Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun laptop cu Windows 10 costa o mica avere

Anul acesta, Microsoft si-a anuntat primul laptop: Surface Book. Daca il vrei pe cel mai bun, pretul s-ar putea sa nu-ti placa.

Cel mai scump Surface Book are un pret absurd

Daca ati dezvoltat o obsesie pentru cel mai nou sistem portabil Microsoft, pretul pentru Surface Book-ul cu configuratia de top va va vindeca. Vanzarile de PC-uri continua sa scada cu o viteza ametitoare de la an la an, dar se pare ca exista in continuare amatori de sisteme high-end. in orice alte conditii ar fi [] Cel mai scump Surface Book are un pret absurd Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac

Exista multe moduri in care puteti rula Windows 10 pe un MacBook sau iMac, mai jos il voi detalia insa pe cel mai simplu care va ofera cea mai multa flexibilitate. Imediat se fac 10 ani de cand cei de la Apple au trecut pe arhitectura X86, respectiv procesoare Intel. Tranzitia de la PowerPC, pe [] Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )