Libnet.ro
UNICEF

05:30

SOC! Liviu Varciu, cuplu cu un BARBAT CELEBRU din Romania! Vezi cum este posibil ASTA!

Devorator Monden Devorator Monden,
SOC! Liviu Varciu, cuplu cu un BARBAT CELEBRU din Romania! Vezi cum este posibil ASTA!

Liviu uimeste pe toata lumea. Artistul formeaza cuplu cu un barbat celebru din Romania. Si asta, culmea, asumat, urmand ca,. continuă pe Devorator Monden

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Iordanianul simpatizant al ISIS va fi expulzat din Romania

Iordanianul de origine palestiniana, declarat indezirabil la sfarsitul anului 2015, va fi expulzat sambata din Romania.

Politehnica Bucuresti, cel mai bine clasata universitate din Romania in topul URAP

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) este cel mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), arata un comunicat al institutiei.

Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania

Cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania, el fiind declarat indezirabil pe o perioada de 15 ani din ratiuni de securitate nationala, transmite presa locala.

Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania

Cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania, el fiind declarat indezirabil pe o perioada de 15 ani din ratiuni de securitate nationala, transmite presa locala.

Iordanianul Jamal Khalil, declarat indezirabil, va fi expulzat sambata din Romania

Cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil va fi expulzat sambata din Romania, el fiind declarat indezirabil pe o perioada de 15 ani din ratiuni de securitate nationala, transmite Agerpres.

O jurnalista din Romania, prima doamna a Cataloniei

Romanca Marcea Topor, jurnalista la Catalonia Today, este, incepand de duminica, prima doamna a regiunii separatiste din Spania, dupa ce sotul ei, Carles Puigdemont, a fost investit in functia de presedinte al guvernului.

Cum si cand reactioneaza statul in cazul abuzarii copiilor in familiile din Romania. De ce pedeapsa corporala este tolerata nu doar in comunitati, dar si la nivelul institutiilor

Cazul Bodnariu din Norvegia a inflamat opinia publica, dar care este momentul in care autoritatile romane intervin in cazul violentei impotriva minorilor din interiorul familiei? Este legislatia suficient de clara? Este comportamentul autoritatilor pentru protectia copilului predictibil? Diana Stanculescu de la Salvati Copiii afirma ca institutiile statului roman nu percuteaza la pedeapsa corporala,la bataia copilului, care este extrem de tolerata social, vazuta in continuare ca un mijloc educational, trecuta cu vederea, la asta nu se reactioneaza. Cum arata statisticile referitoare la violenta ca mod de educatie si ce spun autoritatile. Cazul Bodnariu, exemplu de ciocnire a civilizatiilor. Autoritatile norvegiene au luat cei cinci copii in custodie pe motiv de violenta fizica, parintii recunosc palme la fund, dar reclama masuri disproportionate. Cronologia evenimentelor.

MAI: Iordanianul Jamal Abdel Jabbar Khalil a fost expulzat din Romania

Politistii l-au expulzat in noaptea de sambata spre duminica pe cetateanul iordanian Jamal Abdel Jabbar Khalil, declarat indezirabil in Romania de catre Curtea de Apel Bucuresti, potrivit unui comunicat al MAI.

Spargatorii de bancomate din Romania foloseau troieni pentru a fura bani din ATM-uri

DIICOT a prins un grup de spargatori de bancomate ceoperain Romania, Germania, Franta, Norvegia si alte tari europene, folosind troieni rusesti pentru a comanda terminalelor sa-si verse banii din casetele interioare. Grupul de spargatori a produs o serie de spargeri de ATM-uri pe de-a lungul a mai multor ani, ajungand sa fie prinsi pana la [].

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )