Libnet.ro
UNICEF

23:00

Soc in lumea muzicii! A fost iMPUSCAT in timpul unei transmisiuni LIVE (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Soc in lumea muzicii! A fost iMPUSCAT in timpul unei transmisiuni LIVE (FOTO, VIDEO)

Rapperul american Project Youngin in varsta de 25 de ani, pe numele sau Jamaal Hall, a fost impuscat in timp ce se filma, in direct, pe Instagram. Artistul isi anunta noul single in timpul transmisiunii. continuă pe B1

Stare de soc in lumea muzicii! Fratele unui cantaret, gasit MORT! Avea doar 30 de ani (VIDEO)

Stare de soc in lumea muzicii! Fratele unui celebru cantaret a murit! Fratele muzicianului John Maus a murit la doar 30 de ani. Le transmitem cele mai sincere condoleante membrilor familiei lui John.

Doliu in lumea muzicii! Chitristul Vali Rotari a fost invins de cancer

Doliu in lumea muzicii! Chitaristul bass Vali Rotari a murit, la aproape trei luni dupa ce a dezvaluit ca sufera de boala necrutatoare. Aniela, sotia artistului, a postat un mesaj dureros pe pagina ei de.

inca un rapper a fost iMPUSCAT! Artistul isi anunta noul single in timpul incidentului (FOTO, VIDEO)

Rapperul american Project Youngin in varsta de 25 de ani, pe numele sau Jamaal Hall, a fost impuscat in timp ce se filma, in direct, pe Instagram. Artistul isi anunta noul single in timpul transmisiunii.

IMAGINI HALUCINANTE in timpul unei petreceri: Un mafiot a fost EXECUTAT pe loc (VIDEO)

Alexander Zhestokov, un mafiot in varsta de 39 de ani, din Rusia a fost executat chiar in timpul unei petreceri. Liderul temutei grupari Zapsibokvskie a organizat o petrecere dupa ce a terminat de ispasit.

Doliu in lumea muzicii! A murit un artist de renume, din Sud-Estul Europei

Cantaretul croat Oliver Dragojevic a murit duminica dimineata la varsta de 70 de ani, intr-un spital din orasul sau natal Split, situat pe coasta croata a Marii Adriatice. El a fost diagnosticat cu cancer.

DOLIU in lumea MUZICII: O mare VEDETA a plecat la ceruri! Din pacate, a pierdut lupta cu VIATA

Dedry Jones, artist si detinatorul celebrului magazin de muzica The Music Experience a fost gasit mort in locuinta lui. El era cunoscut pentru afacerea sa care a durat nu mai putin de 28 de ani. In ultimii ani,.

Rafuiala in stil MAFIOT la Craiova: Un sofer a fost iMPUSCAT in plina strada. Politia a dat alarma!

O persoana a fost impuscata in antebratul stang in noaptea de vineri spre sambata in municipiul Craiova, in urma unei sicanari in trafic intre soferii a doua autoturisme. Victima a fost dusa la.

Un rapper american a fost impuscat in timp ce se filma in direct pe Instagram - VIDEO

Rapperul amernican Project Youngin pare safost impuscat in timp ce se filma, in direct, pe Instagram, duminica. in videoclipul terifiant, artistul in varsta de 25 de ani, al carui nume real este.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )