Libnet.ro
UNICEF

06:30

SOC in showbiz! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! NU mai e cale de intoarcere

B1 B1,
SOC in showbiz! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! NU mai e cale de intoarcere

Viorica de la Clejani esteextrem de revoltata pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! DOLIU iN LUMEA ARTISTICA!. continuă pe B1

Vestea care SOCHEAZA showbizul! Cornelia a facut ANUNTUL dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! NU mai e niciun SECRET acum (GALERIE FOTO)

Ei sunt unii dintre cei mai indragiti artisti de muzica populara din Romania! Romania, iNDOLIATA! Carmen Harra, PREVIZIUNI ingrozitoare! PERSONALITATI uriase VOR MURI GALERIE FOTO) Cornelia si.

RADET a facut anuntul: cand va da drumul la caldura in apartamente. De duminica incep probele pentru furnizarea agentului termic

RADET a anuntat cand va incepe furnizarea de caldura in apartamentele locuitorilor din Capitala. De asemenea, de duminica, pe 27 octombrie 2019, vor fi facute si anumite probe pentru furnizarea agentului termic. Anuntul care ii va bucura in mod clar pe cei care sunt racordati la sistemul de incalzire a venit cu putin timp in .

Smiley a facut anuntul, la miezul noptii. Fanii au fost uluiti sa afle asta tocmai de la el

Smiley le-a pus o intrebare deosebita fanilor lui. Un visator din fire, i-a pus la grea incercare pe cei care-l iubesc deja de ani buni. Iata ce i-a intrebat artistul si care a fost reactia prietenilor lui de pe retelele de socializare! Smiley, postare deosebita in mediul online, la miezul noptii Asa-i viata de atist! .

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv in fiecare seara

Dupa 25 de ani pe sticla, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la stirile matinale ale PRO TV, si-a dezvaluit un secret. Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit secretul indragita prezentatoare Netisor, dupa cum o alinta colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la stirile matinale ale PRO TV-ului. inainte sa ajunga .

BOMBA ANULUI in showbiz! Se iNSOARA Dani Otil?! Chiar el a facut ANUNTUL! Dar stai sa vezi CINE E ALEASA

Bomba! Se insoara Dani Otil?! Faimosul prezentator de la Antena 1 a declarat ca deja stie ce trupa ii va canta la nunta cand va fi luat de acasa, de la Resita, in postura de mire.

MARE ATENTIE, ROMANI! Iata cu ce BOLI ne putem alege, dupa ce TRECEM la ORA DE IARNA! Medicii au facut ANUNTUL

Mai e putin si urmeaza sa trecem la ora de iarna! Prin urmare, romanii vor dormi mai mult cu o ora.

Viorica Dancila atrage atentia dupa ce PNL a publicat programul de guvernare: Se intampla lucrul de care ne-am temut

Viorica Dancila a criticat programul de guvernare al PNL. Premierul demis sustineca se intampla exact lucrurile de care PSD s-a temut cand a fost indepartat de la guvernare. Am citit programul de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )