Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sociolog: Probabil ca sunt mai multe cazuri de coronavirus, numai ca romanul nu se duce la medic

Antena3 Antena3,
Sociolog: Probabil ca sunt mai multe cazuri de coronavirus, numai ca romanul nu se duce la medic

Romania ar putea avea, de fapt, mai multe cazuri de coronavirus, decat cele 17 declarate in prezent, insa ele nu au fost inca depistate pentru ca romanii nu obisnuiesc sa mearga la medic atunci cand se simt rau. continuă pe Antena3

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Seful DNA: Practica judiciara a fost influentata in 2019 de efectele unor decizii ale Curtii Constitutionale, care au dus in multe cazuri la dezincriminarea unor fapte

Practica judiciara a fost influentata in 2019 de efectele unor decizii ale Curtii Constitutionale care au dus in multe cazuri la dezincriminarea unor fapte, excluderea de catre instantele judecatoresti a unor probe si la rejudecarea unor dosare in care existau decizii definitive, a declarat, luni, noul sef al DNA, Crin Bologa. Potrivit acestuia, in 2019 capacitatea de rezistenta a DNA a fost pusa la incercare.

Mai multe state, intre care si Romania, si-au inchis misiunile din Coreea de Nord, pe fondul ingrijorarilor legate de coronavirus

Mai multe state occidentalte, intre care Germania, Franta, dar si Romania, si-au retras reprezentantii si si-au inchis luni misiunile din Coreea de Nord, a anuntat ambasadorul Marii Britanii la Phenian, pe fondul ingrijorarilor in crestere in aceasta tara izolata privind raspandirea coronavirusului.

Tanara infectata cu coronavirus: Simptomele nu sunt mai rele decat o durere in gat si o durere de cap

O femeie din Australia, diagnosticata cu coronavirus, sustine ca simptomele infectarii cu COVID 19 nu sunt mai severe decat cele ale unei raceli obisnuite.

Coronavirus - Seful Societatii de Microbiologie: Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire Posibil varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou

Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire pentru ca apararea organismului este afectata de consumul de tutun, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a spus ca spera ca pana la vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil, insa intrevede si posibilitatea unei ciclicitati: varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Simptomele coronavirusului. Tot ce trebuie sa stii despre infectarea cu COVID 19

Tot mai multe cazuri de coronavirus apar in Romania, astfel ca preocuparea cu privire la simptomele infectarii cu acest tip de virus este din ce in ce mai mare.

Noi precizari despre pacientii cu COVID-19 din Romania. Daca 3 persoane au fost externate, celelalte 6 raman internate in mai multe spitale din tara

Autoritatile romane au trecut in revista, sambata, cele noua cazuri de infectie cu noul coronavirus depistate pe teritoriul tarii. Daca trei dintre pacienti au fost deja declarati vindecati si, pe cale.

Inspectoratul Scolar Dambovita amana mai multe evenimente de teama COVID-19

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a decis, luni, 9 martie, amanarea tuturor competitiilor sportive, olimpiadelor, concursurilor scolare si activitatilor metodice, de teana noului coronavirus.

Ludovic Orban, videoconferinta cu premierii din mai multe tari pe tema COVID-19

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, a participat la o videoconferinta cu omologi din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croatia si Israel pe tema situatiei provocate de noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,316 seconds )