Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sociologul Gelu Duminica, mesaj emotionant despre romanul ucis in atenatul din Germania: Rasismul omoara totul in jurul sau (VIDEO)

B1 B1,
Sociologul Gelu Duminica, mesaj emotionant despre romanul ucis in atenatul din Germania: Rasismul omoara totul in jurul sau (VIDEO)

Sociologul Gelu Duminica a scris pe Facebook un mesaj emotionant despre romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Acesta a deplans moartea lui Vili Viorel Paun, la varsta de 23 de ani, si a pre. continuă pe B1

Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Paun, romanul ucis la Hanau. Localnicii din Singureni sunt socati

Vili Paun este romanul ucis in Germania, la Hanau, intr-un atac cu motivatie rasista. Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis parintilor lui? Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Pau, romanul ucis la Hanau? Noua persoane au fost ucise, in noaptea de miercuri spre joi, in cele doua atacuri din Germania. Potrivit autoritatilor, .

Cine este romanul ucis in atentatul din Hanau. Avea doar 23 ani si oprise la un chiosc sa-si ia de mancare. N-a mai apucat sa coboare din masina

Romanul ucis in atentatul din Germania este un tanar din Giurgiu. Acesta era nepotul primarului din comuna Singureni si se afla in masina sa cand a fost impuscat de atacator.

Cu ce bani va fi repatriat romanul ucis in Germania. Oficialii au inceput deja demersurile

In tragicul atac din Hanau, Germania, atac in care au murit noua persoane cu varste cuprinse intre 21 si 44 de ani, se afla si un roman. Autorul atacului, un individ de 43 de ani, si mama acestuia, in varsta de 72 de ani, au fost gasiti morti de autoritati joi dimineata, intr-un apartament. Cu .

MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus. Ce se intampla pe nava de croaziera

Ministerul Afacerilor Externe a declarat noi informatii in legatura cu starea pacientului roman, care este infectat cu coronavirus. Acesta a fost diagnosticat cu virusul in timp ce se afla pe nava de croaziera. MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus MAE face un anunt despre starea pasagerului roman aflat la bordul navei de .

Cine este romanul ucis in dublul atac din Germania (VIDEO)

Romanul mort in atacul armat din Hanau este un tanar de 23 de ani, din localitatea Singureni, judetul Giurgiu. Barbatul, pe nume Villi Viorel Paun, plecase in strainatate sa isi faca o viata mai buna.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )