Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este romanul ucis in dublul atac din Germania (VIDEO)

B1 B1,
Cine este romanul ucis in dublul atac din Germania (VIDEO)

Romanul mort in atacul armat din Hanau este un tanar de 23 de ani, din localitatea Singureni, judetul Giurgiu. Barbatul, pe nume Villi Viorel Paun, plecase in strainatate sa isi faca o viata mai buna. continuă pe B1

Cine este romanul ucis in atentatul din Hanau. Avea doar 23 ani si oprise la un chiosc sa-si ia de mancare. N-a mai apucat sa coboare din masina

Romanul ucis in atentatul din Germania este un tanar din Giurgiu. Acesta era nepotul primarului din comuna Singureni si se afla in masina sa cand a fost impuscat de atacator.

Sociologul Gelu Duminica, mesaj emotionant despre romanul ucis in atenatul din Germania: Rasismul omoara totul in jurul sau (VIDEO)

Sociologul Gelu Duminica a scris pe Facebook un mesaj emotionant despre romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Acesta a deplans moartea lui Vili Viorel Paun, la varsta de 23 de ani, si a pre.

Repatrierea romanului ucis in Germania, asigurata prin fondul pentru situatii de urgenta Mesajul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleante pentru familia tanarului care a fost ucis in dublul atac din orasul german Hanau. Cu profunda tristete am aflat ca in urma.

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

MAE a facut anuntul! Romanul ucis in atentatul din Germania va fi repatriat pe banii statului

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca repatrierea tanarului de 23 de ani din Giurgiu care a murit in urma atacului din Hananu, Germania, va fi asigurata prin fondul pentru situatii de urgenta.

Unchiul lui Viorel, tanarul ucis in atentatul din Germania: Parintii sunt in stare de soc. El venea de la serviciu si s-a oprit sa ia un suc. Atunci a fost impuscat

Un tanar de 23 de ani din comuna Singureni, judetul Giurgiu, se afla printre victimele atentatului din Germania.

Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Paun, romanul ucis la Hanau. Localnicii din Singureni sunt socati

Vili Paun este romanul ucis in Germania, la Hanau, intr-un atac cu motivatie rasista. Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis parintilor lui? Ce le-a transmis Klaus Iohannis parintilor lui Vili Viorel Pau, romanul ucis la Hanau? Noua persoane au fost ucise, in noaptea de miercuri spre joi, in cele doua atacuri din Germania. Potrivit autoritatilor, .

Noi detalii legate de romanul de 23 de ani ucis in atacul din Germania. Dezvaluiri facute de o ruda de-a victimei

Apar noi detalii despre tanarului roman de 23 de ani care a pierit in urma atacului de miercuri seara din orasul german Hanau.

Povestea romanului de 21 de ani ucis in atacurile armate din Germania

Tanarul in varsta de 21 de ani din Singureni Giurgiu) care si-a pierdut viata in atacurile armate din Hanau, in Germania, isi cumparase o casa in comuna cu banii stransi in strainatate si voia sa se intoarca si sa isi intemeieze o familie.

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )