Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sofer ranit din cauza unei zebre ratacite. Animalul fugise de la stapanul sau intr-un moment de neatentie

B1 B1,
Sofer ranit din cauza unei zebre ratacite. Animalul fugise de la stapanul sau intr-un moment de neatentie

Aventura inedita pentru o zebra din Florida. Animalul a fugit din locul in care era tinuta si a inceput sa colinde strazile. Dupa ce a trecut prin curtile oamenilor, aceasta a ajuns chiar pe. continuă pe B1

Zborurile de la Terminalul 3 Heathrow, suspendate scurt timp din cauza unei probleme de securitate

Zborurile pe aeroportul londonez Heathrow au fost suspendate pentru scurt timp la unul dintre terminale din cauza unei probleme de securitate, a anuntat o purtatoare de cuvant, citata de Reuters.

Pericolul de pe Facebook de care nu vorbeste nimeni. Din cauza unei postari, aceasta familie a pierdut toata agoniseala de o viata

Mark si Becky au facut greseala vietii lor in urma cu cateva luni. Ei au luat decizia sa se mute mai aproape de locul de munca al lui Mark, asa ca, dupa ce au cautat timp de mai multe luni, au.

Un tren de metrou care mergea spre statia Universitate a stat peste 30 de minute in tunel din cauza unei defectiuni tehnice

Un tren de metrou de pe Magistrala 2 Berceni - Pipera a stat, vineri dimineata, peste 30 de minute in tunel din cauza unei defectiuni tehnice, calatorii fiind nevoiti sa astepte in garnitura pana cand aceasta a putut fi dusa in statia Universitate. Traficul la metrou pe Magistrala 2 a fost ingreunat timp de o ora, perioada in care pe unele tronsoane trenurile au circulat in sistem pendula.

Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, din cauza conditiilor meteo

Traficul rutier pe autostrazile A1, A2 si A3 se desfasoara ingreunat, sambata dimineata, din cauza ploilor torentiale, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Potrivit sursei.

Trafic ingreunat pe autostrazile A1, A2 si A3 din cauza ploilor torentiale

Traficul pe autostrazile A1, A2 si A3 se desfasoara ingreunat sambata dimineata, din cauza ploilor torentiale, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane .

Trafic ingreunat pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale din cauza ploilor torentiale

Traficul rutier pe autostrazile A1, A2 si A3 se desfasoara ingreunat, sambata dimineata, din cauza ploilor torentiale, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, potrivit News. ro.

Servicii publice online nefunctionale, in mijlocul zilei, din cauza unor lucrari de mentenanta: Site-ul ANAF este momentan nefunctional/O situatie similara a fost pe 29 aprilie si la Ghiseul.ro - platforma de plati online a taxelor, impozitelor si amenzi

Site-ul ANAF este in prezent nefunctional, fiind afisat mesajul 'lucrare de mentenanta'. HotNews. ro a solicitat Fiscului sa precizeze de ce se fac lucrari de mentenanta in timpul zilei, afectand serviciile publice electronice catre populatie, precum si daca a fost facut anterior un anunt in acest sens in care sa se precizeze eventual si perioada de timp in care site-ul Agentiei va fi nefunctional. Cazul ANAF nu este singular. Sambata, 29 aprilie, in mijlocul zilei, Ghiseul. ro - platforma de plata online cu cardul a taxelor, impozitelor si amenzilor auto a fost nefunctionala zeci de minute din cauza unor lucrari de mentenanta.

UPDATE2 Servicii publice online nefunctionale, in mijlocul zilei, din cauza unor lucrari de mentenanta: Site-ul ANAF este momentan nefunctional/O situatie similara a fost pe 29 aprilie si la Ghiseul.ro - platforma de plati online a taxelor, impozitelor s

Site-ul ANAF este in prezent nefunctional, fiind afisat mesajul 'lucrare de mentenanta'. HotNews. ro a solicitat Fiscului sa precizeze de ce se fac lucrari de mentenanta in timpul zilei, afectand serviciile publice electronice catre populatie, precum si daca a fost facut anterior un anunt in acest sens in care sa se precizeze eventual si perioada de timp in care site-ul Agentiei va fi nefunctional. Cazul ANAF nu este singular. Sambata, 29 aprilie, in mijlocul zilei, Ghiseul. ro - platforma de plata online cu cardul a taxelor, impozitelor si amenzilor auto a fost nefunctionala zeci de minute din cauza unor lucrari de mentenanta. UPDATE1 Bogdan Chira, Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR): In data de 29. 2017 au avut loc lucrari de mentenanta datorate unor evenimente tehnice neprevazute. In vederea derularii cu celeritate a lucrarilor respective, acestea au fost initiate in timpul zilei. Va multumim pentru interesul acordat sistemului Ghiseul. ro si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu public de calitate. UPDATE2 ANAF nu a remediat inca problemele, dar a venit in sprijinul contribuabililor, adaugand o precizare utila la anuntul de mentenanta: Pentru vizualizarea recipisei obtinuta in urma depunerii declaratiilor electronice, va rugam sa accesati linkul: https://www. anaf. ro/StareD112.

Restrictii de circulatie, din cauza unor lucrari, pe autostrazile A1 si A2

Traficul rutier se va desfasura cu restrictii, vineri, pe autostrada Soarelui si pe autostrada A1, din cauza unor lucrari de asfaltare.

Guvernul a fost nevoit sa adopte OUG privind conducerea ANCOM din cauza lui Iohannis

Guvernul Grindeanu a fost nevoit sa adopte OUG privind conducerea ANCOM din cauza presedintelui Klaus Iohannis care, timp de doi ani de zile, nu a analizat propunerile primite de la Victor Ponta si Dacian Ciolos pentru sefia institutiei, fapt ce a dus la un blocaj, a declarat, ieri, liderul PSD Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )