Libnet.ro
UNICEF

06:15

Soferul masinii cu numere anti-PSD, din nou la Politie, pentru a-si recupera permisul. El sustine ca ar fi schimbat placutele daca politistii i-ar fi cerut asta

Adevărul Adevărul,
Soferul masinii cu numere anti-PSD, din nou la Politie, pentru a-si recupera permisul. El sustine ca ar fi schimbat placutele daca politistii i-ar fi cerut asta

Soferul masinii cu numere anti-PSD inmatriculata in Suedia, Razvan Stefanescu, a ajuns, marti, insotit de avocat la sediul Politiei Rutiere pentru a-si clarifica situatia. El sustine ca ar fi schimbat placutele de inmatriculare daca politistii care l-au oprit anterior ar fi dispus acest lucru, intrucat are la el si numerele de inmatriculare oficiale ale masinii. continuă pe Adevărul

Soferul masinii cu numere anti-PSD, la Politie, insotit de avocat: Daca politia mi-ar fi spus, as fi schimbat placutele. Daca as fi facut-o de capul meu, ar fi fost o ilegalitate (VIDEO)

Soferul masinii cu numere anti-PSD inmatriculate in Suedia a ajuns din nou, marti dimineata, la Brigada Rutiera, de data aceasta insotit de un avocat, ca sa le ceara explicatii politistilor, informeaza B1.

Viceprimar din Teleorman, mesaj halucinant pentru soferul masinii cu numere anti-PSD: Sa aiba grija ca chinezii nu fac mici nu numai din caini

Viceprimarul municipiului Alexandria, social-democratul Gica Anghel, a postat pe contul sau de Facebook un mesaj plin de injurii la adresa lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu.

Soferul masinii cu numere anti-PSD: Voi face plangere penala

Razvan Stefanescu, soferul care si-a inmatriculat masina in Suedia cu un mesaj anti-PSD, a venit cu avocatul marti dimineata la Brigada Rutiera Bucuresti, ca sa le ceara explicatii politistilor si a declarat ca va depune plangere penala impotriva.

Soferul masinii cu numar anti-PSD, dupa ce i-a fost deschis dosar penal: Am trecut prin trei tari si am fost oprit si in Romania de trei ori si nu mi-au spus ca e ceva ilegal (VIDEO)

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare ce transmite un mesaj impotriva PSD, a precizat intr-o declaratie in direct pentru B1TV ca el a trecut cu respectivul numar de la plecarea din.

Ilie Nastase, din nou fata-n fata cu Politia. Avocata fostului jucator de tenis: I s-a admis cererea de a studia dosarul

Ilie Nastase a fost din nou fata-n fata cu Politia. Fostul jucator de tenis a fost la Brigada Rutiera sa-si consulte dosarul. Motivul vizitei la Politie a fost acela ca procurorul care instrumenta.

Elise Mertens si-a schimbat din nou antrenorul: Am jucat de doua ori cu Simona Halep si a fost prea puternica pentru mine. Vreau sa progresez

Ajunsa pe locul 15 in ierarhia mondiala, Elise Mertens vrea sa progreseze si a decis ca e timpul sa isi schimbe din nou antrenorul. Germanul Dieter Kindlmann 36 de ani) este noul tehnician al belgiencei, deja al treilea in acest an. in varsta de 22 de ani, Mertens isi doreste sa fie capabila sa le invinga pe cele mai bune jucatoare din circuit. Am jucat de doua ori cu Simona Halep si a fost prea puternica pentru mine. Vreau sa progresez in acest sens, a spus belgianca.

Activistii Pussy Riot care au patruns pe teren n timpul finalei CM 2018, retinuti din nou

Politia rusa i-a retinut din nou pe activistii grupului punk Pussy Riot care au patruns pe teren in timpul finalei Campionatului Mondial de Fotbal. Cei 4 au fost opriti de fortele de ordine chiar cand paraseau penitenciarele unde si-au ispasit pedepsele, a comunicat grupul pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Badea, despre soferul masinii cu mesaj anti-PSD: Daca era Nastase, il rupeau cu bataia

Razvan Stefanescu, in varsta de 45 de ani, a intrat in Romania pe data de 17 iulie, prin Vama Nadlac, cu o masina cu numere de inmatriculare M. Mesajul a devenit in scurt timp viral, iar barbatul.

Masinile poluante pot fi din nou taxate. Anuntul facut de ministrul Mediului

In cateva luni vom afla cat anume vom plati pentru taxa de mediu. Ministrul Mediului a anuntat ca se lucreaza la o noua formula pentru aceasta taxa, care sa nu poata fi contestata. Pentru ca sa nu pi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )