Libnet.ro
UNICEF

16:00

SONDAJ Ce asteptari aveti de la al doilea mandat Iohannis?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Ce asteptari aveti de la al doilea mandat Iohannis?

Alegatorii i-au acordat lui Klaus Iohannis un al doilea mandat, in alegerile prezidentiale de duminica, alegeri in care candidata PSD Viorica Dancila a suferit o infrangere categorica. Ce asteptari aveti de la al doilea mandat Iohannis?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

CTP, sfat pretios pentru Iohannis in cel de-al doilea mandat. Ce ar trebui sa faca imediat presedintele

Cristian Tudor Popescu a venit cu un sfat pentru presedintele Romaniei, pentru al doilea mandat. Ce crede gazetatrul ca ar trebui sa fac de urgenta seful de stat? CTP, sfat pentru Iohannis in al doilea mandat Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, la ce lucruri se asteapta de la la doilea mandat al .

Alegerile prezidentiale, vazute de presa internationala: Iohannis, pompierul care repune Romania pe sine, pe punctul de a castiga al doilea mandat- UPDATE

Liberalul Klaus Iohannis este favoritul cursei electorale de duminica, fiind asteptat sa castige al doilea mandat de presedinte al Romaniei, relateaza AFP si Reuters. Jurnalistii straini il descriu pe Iohannis ca pe un pro-european convins care promite un stat de drept, functional, dupa ce a jucat rolul de pompier pentru a stinge crizele politice care au marcat primul sau mandat.

Klaus Iohannis a castigat al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor. Prima sa promisiune

Presedintele Klaus Iohannis a castigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, potrivit exit-poll-urilor anuntate la inchiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central. Va promit ca.

AFP: Proeuropeanul Iohannis, in drum catre al doilea mandat

Presedintele roman Klaus Iohannis este favorit in vederea obtinerii duminica a celui de-al doilea mandat, impotriva fostului premier de stanga Viorica Dancila, un ultim act al unui duel purtat de mai multe luni de cei doi adversari, cu pretul unor crize politice repetate, relateaza AFP.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 AFP: Proeuropeanul Iohannis, in drum catre al doilea mandat

Presedintele roman Klaus Iohannis este favorit in vederea obtinerii duminica a celui de-al doilea mandat, impotriva fostului premier de stanga Viorica Dancila, un ultim act al unui duel purtat de mai multe luni de cei doi adversari, cu pretul unor crize politice repetate, relateaza AFP.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis castiga la pas al doilea mandat de presedinte, potrivit voturilor exprimate pana in 14:00. La ce distanta se afla Viorica Dancila de o mare surpriza

Diferenta dintre contracandidatii finalei prezidentiale se mentine chiar si dupa pranz. Klaus Iohannis este creditat cu 62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:00, in timp ce Viorica Dancila are doar 38.

Victorie zdrobitoare prin neparticipare in campanie. Iohannis a obtinut al doilea mandat fara emotii

Klaus Iohannis a reusit sa isi adjudece victoria in cursa pentru Cotroceni fara sa depuna vreun efor.

Iohannis, la al doilea mandat: Voi fi presedintele tuturor romanilor, si al celor care nu m-au votat

Klaus Iohannis a declarat, duminica, imediat dupa ora 21, ca va fi presedintele tuturor romanilor.

Klaus Iohannis, la finalul cursei spre al doilea mandat: Romanii vor sa scape de PSD Presedintele in functie, mesaj special pentru fratii de peste Prut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca o concluzie a campaniei electorale, care se incheie vineri, cu doua zile inainte de finala alegerilor, unde o va infrunta pe Viorica Dancila, ca romanii vor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )