Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sondaj BCS: Spaga si infectiile din spitale - cele mai importante probleme ale sistemului sanitar / Doar 9% dintre romni cred ca spitalele regionale vor fi construite

Hotnews Hotnews,
 Sondaj BCS: Spaga si infectiile din spitale - cele mai importante probleme ale sistemului sanitar / Doar 9% dintre romni cred ca spitalele regionale vor fi construite

Spaga din spitale, infectiile intraspitalicesti si investitiile insuficiente reprezinta principalele 3 probleme la care romanii se gandesc atunci cand este vorba despre sistemul sanitar, arata un sondaj realizat de Biroul de Cercetari Sociale Sociale in perioada 9-16 februarie. Doar 9% dintre romani cred ca PSD va construi 8 spitale regionale, asa cum a promis in programul de guvernare, arata acelasi sondaj. continuă pe Hotnews

SONDAJ Spaga si infectiile din spitale - cele mai importante probleme din sistemul sanitar, in opinia romanilor

Spaga si infectiile din spitale sunt cele mai importante probleme din sistemul sanitar, arata un sondaj facut de Biroul de Cercetari Sociale, derulat in perioada 9 - 16 februarie 2019.

SONDAJ BCS: Care sunt cele mai mari probleme din sistemul sanitar, in viziunea romanilor. Doar 9% din populatie mai crede ca PSD isi va indeplini promisiunile privind spitalele regionale

Spaga din spitale, infectiile intraspitalicesti si investitiile insuficiente reprezinta principalele 3 probleme la care romanii se gandesc atunci cand vine vorba despre sistemul sanitar. Asta arata un sondaj re.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019

De la Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sau Bradley Cooper si Irina Shayk pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Amy Adams si Darren Le Gallo, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019.

VIDEO INTERVIU Cine va castiga Oscarul? Pronosticul lui Ionut Mares, critic de film: A star is born nu este un film reusit, Bohemian Rhapsody nu aduce nimic nou. Cele mai mari sanse le are Roma

Foarte putin timp ne desparte de decernarea premiilor Oscar - cel mai important eveniment cinematografic al anului. intr-un interviu pentru HotNews. ro, criticul de film Ionut Mares a facut cateva pronosticuri in legatura cu acordarea statuetelor. in opinia sa, Roma are cele mai mari sanse a castiga premiul pentru cel mai bun film. Favoritul meu pentru cel mai bun rol masculin este Christian Bale, iar Glenn Close merita sa castige o statueta pentru personajul foarte interesant pe care il joaca in The wife.

TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana

Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de masini second-hand, vechi de trei ani, aflate pe piata. Cercetarea a fost una masiva si s-a bazat pe declaratiile proprietarilor, in acest sens fiind intervievate mii de persoane.

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si.

Oscar 2019. Cele mai impresionante tinute de pe covorul rosu

Oscar 2019. Un adevarat spectacol de la premiile Oscar a fost pe covorul rosu. Actritele de la Hollywood s-au intrecut in tinute impresionante. Printre cele mai apreciate rochii au fost purtate de Lady Gaga.

Cele mai frumoase aparitii pe Red Carpet la Oscar

Zeci de vedete cunoscute din cinematografia americana si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2019, insa doar zece au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Oscar 2019: cele mai proaste filme si cei mai slabi actori, distinsi cu Zmeura de aur

Cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar 2019, a avut loc festivitatea anuala Zmeura de Aur 2019. Avand in vedere ca onoreaza cele mai slabe realizari din domeniul cinematografic pe.

Dragobete. Cele mai inspirate mesaje, sms-uri, urari de dragoste

Dragobete. Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri si urariri de dragoste. De Dragobete, Ziua indragostitilor la romani, este momentul potrivit pentru a surprinde persoana iubita cu SMS-uri, felicitari si mesaje de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )