Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sondaj CSCI: Care este increderea in politicienii din Romania

Antena3 Antena3,
Sondaj CSCI: Care este increderea in politicienii din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Astfel, conform sondajului realizat in perioada septembrie. continuă pe Antena3

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -.

22 de ministri ai Transporturilor in 25 de ani. Bilantul dezastruos al drumurilor din Romania

Situatia drumurilor din Romania anului 2015 este dezastroasa, dupa 25 de ani in care s-au schimbat 22 de ministri la Transporturi. Statul roman a platit milioane de euro pentru reabilitarea unor tronsoane care.

Mesajul lui Ronnie O`Sullivan pentru fanii snooker-ului din Romania

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie OSullivan, le-a transmis fanilor din Romania un mesaj prin intermediul unei inregistrari video: Salut, sunt Ronnie OSullivan si sunt nerabdator sa vin in Romania.

Documentarul despre cantareata Amy Winehouse, in cinematografele din Romania, din 18 septembrie

Filmul Amy, regizat de Asif Kapadia, care spune povestea din spatele scenei a cantaretei Amy Winehouse, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 18 septembrie. Pentru realizarea documentarului, regizorul.

Provocarea saptamanii: Cele mai frumoase locuri din Romania

Revenim din vacanta cu o noua provocare: 'Cele mai frumoase locuri din Romania'. Pe unde v-ati plimbat in aceasta vara? Ce locuri de vis ati descoperit in Romania? Va asteptam fotografiile pana miercuri, 2 septembrie 2015, inclusiv.

Lantul hotelier Sheraton a intrat pe piata din Romania

Lantul hotelier Starwood Hotels and Resorts a intrat oficial pe piata din Romania cu brandul Sheraton, dupa ce a semnat un contract de franciza pe cel putin 20 de ani cu Grand Plaza Hotel, transmit surse din presa.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Sute de romi din Romania, evacuati dintr-o suburbie a Parisului

Autoritatile franceze au initiat, joi, evacuarea a aproximativ 300 de romi dintr-o suburbie a Parisului, La Courneuve, locuita in mare parte familii din Romania si Bulgaria, informeaza publicatia Le Monde in.

Un rapper american, nemultumit de cazarea din Romania: Tot ce se afla in camera asta este mai vechi decat mine (FOTO)

Rapperul american Xzibit a venit in Romania unde joi, 27 august, a sustinut un concert, dar s-a declarat dezamagit de cazarea pe care a avut-o. Cateva poze postate pe Facebook aduce Romania intr-o lumina deloc.

Pretul petrolului scade, motorina din Romania este mai scumpa ca in Austria: Stiti ca asa este in Romania. Mai scump ca peste tot

Pretul petrolului scade din ce in ce mai mult insa tarifele practicate de marile companii la pompa intarzie sa scada. Barilul de petrol a scazut sub 40 de dolari si da semnale ca Pretul unui litru de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )