Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Antena3 Antena3,
Sondaj CSCI: Care este intentia de vot pentru cele mai mari partide din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Conform sondajului realizat in perioada septembrie 2014 -. continuă pe Antena3

Sondaj CSCI: Care este increderea in politicienii din Romania

Cel mai recent sondaj al CSCI a fost dezbatut in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3. Astfel, conform sondajului realizat in perioada septembrie.

Ed Sheeran si Nicole Scherzinger nu mai sunt impreuna. Care este motivul despartirii

Ed Sheeran si Nicole Scherzinger nu mai sunt impreuna, pentru un motiv cat se poate de simplu.

Cum sa faci brownies delicioase din numai 2 ingrediente! Iata care este reteta

Un brownie facut doar din crema tartinabila de ciocolata din cele pe care le gasesti la magazin) si oua batute este un desert rapid, fara gluten, perfect de pregatit pentru multe portii. Singurul secret de tinut minte.

Videoclipul care arata frumusetea clipelor simple. Cele mai bune sfaturi de la batrani

Definitia stresului a suferit modificarui mari de-a lungul timpului, pentru ca si motivele de stres s-au schimbat radical. Cu toate acestea concluziile finale au ramas aceleasi, potrivit unui grup de femei.

NASA izoleaza sase persoane timp de un an. Care este motivul

Sase voluntari vor sta izolati de NASA timp de un an in cadrul celei mai lungi experiente de acest fel desfasurate in Statele Unite, pentru a strange informatii pretioase in vederea trimiterii de astronauti pe Marte.

Sotia politistului UCIS de soferul turc cere DESPAGUBIRI. Care este valoarea acestora

Sotia politistului Gheorghe Ionescu, care a decedat in 21 august, ii cere daune omului de afaceri turc Abdullah Atas, arestat pentru omor calificat.

LIGA 1 se intoarce la TVR dupa opt ani. Care este primul meci pe care il poti vedea

Dupa o pauza de opt ani, meciurile din Liga I vor fi transmise din nou la TVR. ISB, detinatorul de drepturi TV pentru Liga I, a ajuns la un acord cu Televiziunea Romana pentru difuzarea unor meciuri din campionatul national.

Utile: De ce ar trebui sa dormi mai mult pe partea stanga; Care este singura regula in fitness pe care trebuie sa o respecti; Cat de periculosi pot fi nodulii tiroidieni

Cel mai sanatos mic dejun din lume. Faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei este un lucru stiu de toata lumea. Astfel, automat trebuie. Ce ai voie sa mananci cand esti insarcinata. Mamele in devenire sunt adesea nesigure in legatura cu ce mai au voie sa manance. Solutia este de altfel.

Elena Udrea, despre implicarea lui Dragnea in Codul Fiscal. Care este scopul liderului PSD

Cat despre Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca este posibil ca Dragnea sa sacrifice partidul in speranta ca recursul in dosarul sau ar putea avea alt rezultat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )