Libnet.ro
UNICEF

12:30

SONDAJ CURS: Cine este persoana cea mai pregatita sa fie primar general, in opinia bucurestenilor

B1 B1,
SONDAJ CURS: Cine este persoana cea mai pregatita sa fie primar general, in opinia bucurestenilor

Rezultatele unui sondaj de opinie CURS arata ca bucurestenii sunt de parere ca Gabriela Firea este potrivita sa ocupe functia de primar general al Capitalei. Concret, 40% dintre respondenti sustin ca. continuă pe B1

Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu. Cine e pe primul loc

Potrivit unui sondaj CURS realizat in perioada 23 ianuarie- 6 februarie, Gabriela Firea, actualul primar, are cea mai mare cota de incredere pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti. Urmatoarea personalitate este Traian Basescu, cu 29%, urmat apoi de Nicusor Dan. Sondaj CURS: Lupta stransa pentru Primaria Capitalei Gabriela Firea Traian Basescu Sondajul CURS .

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? .

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Bolojan: Cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei Ce spune intrebat daca ar candida la Primaria Capitalei

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, spune ca cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei. Altfel, e foarte riscant, afirma edilul PNL.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supravietuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc in 2015, a decis sa ia masuri si candideaza la Primaria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu sa ia decizia de a fi Primar? Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2 Adrian Albu este unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Cine este Cornel, tobosarul fara maini, care i-a lasat fara cuvinte pe jurati. Are o poveste de viata ca un film

Pe scena show-ului Romanii au talent de la PRO TV a sosit o alta poveste pe doua picioare. Pe numele lui Cornel, a impresionat o tara intreaga cu talentul sau deosebit, ambitia si maretia de a face lucruri pentru ceilalti. Fara maini, dar cu o inima mare, i-a lasat pe jurati fara cuvinte. Cine este .

Cea mai nesanatoasa pozitie de somn. Cum sa nu dormi niciodata

Cea mai rea pozitie in care am putea dormi este pe burta.

Irina Rimes, ambasadoarea Zilei Brancusi: Nu stiu daca sunt cea mai buna alegere

Cantareata Irina Rimes, desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, a spus ca este onorata sa detina acest titlu, dar a recunoscut ca, totusi, nu stie daca ea e cea mai buna alegere in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )