Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sondaj INSCOP. De unde se informeaza romanii despre coronavirus. Diferente uriase intre televiziuni si retele sociale

Adevărul Adevărul,
Sondaj INSCOP. De unde se informeaza romanii despre coronavirus. Diferente uriase intre televiziuni si retele sociale

Televizunile si paginile de internet ale presei scrise sunt principalele surse de informare ale populatiei cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus, conform ultimului sondaj INSCOP Research realizat in parteneriat cu Verifield si cotidianul Adevarul, in perioada 16-19 martie 2020, intitulat Perceptia populatiei cu privire la epidemia COVID -19 in Romania. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP. Romania in criza COVID-19: ce masuri economice asteptam de la Guvern

In contextul consecintelor negative ale epidemiei de coronavirus pentru economie si piata locurilor de munca, 91,7% dintre romani apreciaza ca fiind foarte importanta si importanta sprijinirea de catre stat a firmelor care au dificultati economice, iar 93,6% ca fiind foarte importanta si importanta sustinerea unor mari proiecte de investitii publice sau private in vederea stimularii economiei, arata un sondaj INSCOP.

O minciuna despre coronavirus il va costa ani grei de inchisoare: ce a facut un barbat din Campia Turzii

Un barbat din Campia Turzii risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, dupa un apel mincinos la 112 pe seama coronavirus. Consecintele gestului sau ar trebui sa functioneze ca o lectie importanta. Pandemia de coronavirus este una foarte importanta, cu consecinte dezastruoase in fiecare colt al lumii. Romania, de asemenea, se afla intr-o situatie .

Victor Costache despre coronavirus: Nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice

Infectia cu noul coronavirus nu este o boala foarte complicata, dar este o boala care consuma foarte multe resurse logistice, a declarat joi seara ministrul Sanatatii, Victor Costache, intr-un interviu la Digi 24. Trebuie sa avem in permanenta foarte multe resurse si foarte multe echipamente medicale si sa evitam imbolnavirea populatiei, a adaugat Victor Costache. intrebat cand ar putea fi varful ca numar de cazuri, Victor Costache spune ca raspunsul la aceasta intrebare ar putea fi cunoscut peste o saptamana - 10 zile.

Fiipregatit.ro, platforma care ofera informatii corecte despre coronavirus. Parteneriat intre DSU si CivicNet

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu CivicNet, anunta relansarea platformei FiiPregatit. ro si actualizarea acesteia cu ghiduri despre noul Coronavirus.

Veste rece din China despre coronavirus: Nu exista nicio dovada

Agentia de stat Chineza Xinhua China Noua) a publicat miercuri seara un articol deloc incurajator despre pandemia de coronavirus. Pe aceeasi tema:China considera epidemia de coronavirus incheiata .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )