Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fiipregatit.ro, platforma care ofera informatii corecte despre coronavirus. Parteneriat intre DSU si CivicNet

Adevărul Adevărul,
Fiipregatit.ro, platforma care ofera informatii corecte despre coronavirus. Parteneriat intre DSU si CivicNet

Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu CivicNet, anunta relansarea platformei FiiPregatit. ro si actualizarea acesteia cu ghiduri despre noul Coronavirus. continuă pe Adevărul

Site-ul guvernamental care isi propune sa combata fake-news-ul. StiriOficiale.ro centralizeaza informatii sigure despre coronavirus

Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro) a fost lansata, marti, de Guvern in parteneriat cu ONG-ul Code for Romania, site care isi propune sa combata dezinformarea si fake-news-ul pe perioada starii de urgenta generata de raspandirea noului coronavirus.

Starea afacerilor romanesti in criza coronavirus: 37% dintre firme si-au redus activitatea, iar 23% isi inchid operatiunile

Peste 280. 000 de firme din Romania se afla in prezent intr-o situatie cu risc mare de insolventa, in timp ce acest risc este mare pentru peste 30. 000 de firme, releva un studiu realizat de Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre datele financiare si juridice ale firmelor din Romania. De asemenea, in acest moment, 40% dintre companii si-au continuat activitatea, 37% si-au redus-o, iar 23% inchid operatiunile din cauza pandemiei de Covid-19.

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Ministrul Educatiei, informatii oficiale despre inghetarea anului scolar. Monica Anisie dezminte zvonurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut anuntul pe care multa lume il astepta, chiar in aceasta dimineata. Aceasta a declarat pentru Edupedu. ro ltimele informatii vizavi de speculatiile referitoare la inghetarea anului scolar: Nu se ingheata anul scolar Monica Anisie a adus la cunostinta faptul ca specialistii din Minister dezbat in aceste zile strategia cea mai .

Un site din Romania care distribuia stiri false despre coronavirus va fi inchis, iar proprietarul cercetat penal

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei a anuntat, astazi, ca ministrul Marcel Vela a propus inchiderea unui site din Romania care distribuia stiri false despre pandemia de coronavirus si situatia din tara.

O minciuna despre coronavirus il va costa ani grei de inchisoare: ce a facut un barbat din Campia Turzii

Un barbat din Campia Turzii risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, dupa un apel mincinos la 112 pe seama coronavirus. Consecintele gestului sau ar trebui sa functioneze ca o lectie importanta. Pandemia de coronavirus este una foarte importanta, cu consecinte dezastruoase in fiecare colt al lumii. Romania, de asemenea, se afla intr-o situatie .

Google lucreaza la dezvoltarea unui website cu informatii despre coronavirus

In urma cu cateva zile, presedintele SUA, Donald Trump, anunta ca gigantul american dezvolta un site care va oferi informatii legate de COVID-19.

Prof. Streinu Cercel, la Antena 3: Nu voi mai vorbi public despre coronavirus! Parchetul General sa-si ceara scuze!

Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals a declarat, pentru Antena 3, ca nu va mai vorbi public in urmatoarea luna, dupa ce Parchetul General a anuntat in plina criza de coronavirus, ca a deschis un dosar penal cu privire la faptul ca s-ar fi scurs informatii dintr-o discutie.

Lege neobisnuita in Bulgaria - inchisoare pentru cei care provoaca panica si pedepse pentru medici -proiect

Timp de cinci ani poate sta in inchisoare oricine disemineaza informatii false despre coronavirus, sanctiuni severe se vor aplica si pentru medicii care nu ajuta in cazuri de epidemie, va exista posibilitatea ca angajatorii sa acorde concedii platite si neplatite angajatilor si fara consimtamantul celor din urma, potrivit proiectului de lege al partidului de guvernamant de la Sofia, informeaza Sega.

Apel al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania: Stirile apocaliptice despre coronavirus accentueaza spirala crizei

Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania a transmis un apel catre mass-media pentru a da dovada de responsabilitate in transmiterea de informatii. Apelul a fost facut in contextul unor distribuirii de stiri de genul celei ca in Romania s-ar putea rationaliza alimentele odata cu intrarea in starea de urgenta sau cu recomandari false de combatere a coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )