Libnet.ro
UNICEF

12:46

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Hotnews Hotnews,
 Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august. continuă pe Hotnews

Sondaj: Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Cum arata profilul candidatilor

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, are prima sansa in cursa electorala, arata un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie - 7 august.

Sondaj: Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Cum arata profilul votantilor

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, are prima sansa in cursa electorala, arata un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie - 7 august.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Sondaj. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Ce scor ar obtine Traian Basescu

Nicusor Dan, candidat comun al PNL si al Aliantei USR-PLUS, se bucura de o intentie de vot de 50%, potrivit unui sondaj realizat de Cult Market Research pentru Fundatia Konrad Adenauer, noteaza G4Media.

Nicusor Dan, invitatie la vot pentru simpatizantii lui Basescu: Invit alegatorii PMP sa dea un vot util, adica pentru mine

Nicusor Dan,candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti, i-a invitat pe sustinatorii lui Traian Basescu sa dea un vot utilpentru a scapa Bucurestiul de.

NICUSOR DAN: Ma intreb cum vine Firea sa ceara un nou mandat cand a dus Capitala in faliment

Nicusor Dan a lansat un atac la Gabriela Firea, contracandidata sa la Primaria Bucurestiului, acuzand-o din nou ca a bagat orasul in faliment si nu si-a onorat nicio promisiune. Candidatul dreptei a fost sustinut de liderii PNL si USR-PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, conform Hotnews.

Nicusor Dan, despre proiectele administratiei PSD pentru bucuresteni: Blocuri lipide de parcul natural Vacaresti, constructii pe spatiile verzi, pe malurile lacurilor si la 15 metri de calea ferata (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca intrarea in faliment a Primariei Capitalei era inevitabila de vreme ce administratia condusa de Gabriela Firea a prevazut venituri.

Nicusor Dan: Gabriela Firea e PSD, prin reprezentantii ei a fost implicata in cazul 10 August Sunt convins ca sustinatorii PMP vor da un vot util in aceste alegeri

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, si-a exprimat convingerea ca electoratul PMP din Bucuresti va da un vot util la alegeri, chiar si in contextul in care partidul pe care ei il sustin.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )