Libnet.ro
UNICEF

22:15

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Playtech Playtech,
Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a . continuă pe Playtech

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei mai importanti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei isi depun astazi candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Vobim despre Gabriela Firea, sustinuta de PSD, Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si surpriza acestui scrutin, Traian Basescu, din partea PMP.

Andrei Plesu il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Ce calitati ar trebui sa aiba viitorul edil al Bucurestiului

Filosoful Andrei Plesu a anuntat ca, la fel ca in 2012 si 2016, il va sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Plesu a republicat un text mai vechi al sau, adaptat la contextul alegerilor din 27 septembrie.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Primaria Capitalei va acorda 1.000 de euro, sub forma de bonuri de masa, persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 si doneaza plasma Opozitia: Este nelegal. Activitatea de donare se face benevol

Primaria Capitalei va acorda 1. 000 de euro, sub forma de bonuri de masa, persoanelor care s-au vindecat de COVID-19 pentru a dona plasma, potrivit unui proiect de hotarare initiat de primarul Gabriela Firea si aprobat de majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General. Plasma va fi folosita pentru tratarea pacientilor infectati cu Covid si care se afla in stare foarte grava. Opozitia acuza ca proiectul este ilegal si imoral deoarece donarea de sangeplasma este un act non-profit. Mai mult, Ana Ciceala, consilier USR, a declarat ca directoarea Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti nu ar fi de acord sa semneze un protocol pentru recoltarea de plasma in aceste conditii.

Basescu: PMP nu va vota motiunea impotriva PNL, desi pur si simplu ne-a umilit si a determinat intrarea mea in cursa pentru Primarie

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat ca Partidul Miscarea Populara va sustine PNL la motiunea de cenzura, chiar daca liberalii au determinat intrarea lui in cursa pentru functia de primar general al Capitalei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )