Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Va supravietui Tudorel Toader ca ministru, in fata noii ofensive impotriva sa?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Va supravietui Tudorel Toader ca ministru, in fata noii ofensive impotriva sa?

Ministrul Justitiei este acuzat de Liviu Dragnea ca a pacalit PSD, iar miercuri urmeaza sa se confrunte cu o motiune simpla la adresa sa, in Senat. Marti, a avut discutii cu premierul Dancila, care spusese ca va lua o decizie privind demiterea ministrului dupa ce-si va asculta colegii in CEx al PSD. Va supravietui Tudorel Toader ca ministru al Justitiei, in fata noii ofensive impotriva sa?. continuă pe Hotnews

Reputat profesor universitar din Iasi, catre Tudorel Toader: Ti-ai inceput cariera ca marunt activist pecerist si ai ramas la acelasi nivel

Eugen Munteanu, cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi UAIC) si profesor invitat al Universitatilor din Jena si Viena, si-a aratat dezamagirea si indignarea fata de activitatea lui Tudorel Toader, ministru al Justitiei si actual rector suspendat al UAIC.

Tudorel Toader, despre un fost ministru PSD: La cate interese are in justitie

Ministrul Justitiei i-a replicat pe Facebook lui Adrian Severin. Tudorel Toader a postat duminica un raspuns la postarea lui Adrian Severin. La cate interese are in justitie, mai nou vorbeste si un anume.

Ion Cristoiu: Tudorel Toader ar trebui sa demisioneze sau sa ocupe o functie in PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu, a precizat, duminica seara, in emisiunea Subiectivla Razvan Dumitrescu a prezentat, ca actualul ministru al Justitiei, Tudorel Toader ar trebui ori sa isi dea demisia.

Tudorel Toader, precizari despre deciziile CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, sambata, pe Facebook, ca nu sunt obligatorii deciziile Curtii Constitutionale pronuntate in controlul a priori, fata de proiecte de lege, ci doar cele.

TUDOREL TOADER, DUPA INTALNIREA CU PREMIERUL DANCILA: Nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat astazi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Claudiu Manda (PSD): Tudorel Toader trebuie sa se trezeasca. Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

Claudiu Manda a lansat mai multe critici, marti seara, la adresa lui Tudorel Toader privind activitatea desfasurata de acesta in fruntea Ministerului Justitiei. Senatorul PSD a mers pana la punctul in care a sp.

Claudiu Manda (PSD): ii cer demisia lui Tudorel Toader/ Suntem intr-o situatie in care de un an si jumatate tot dezbatem tot felul de subiecte si vine si ba face, ba nu face (VIDEO)

UPDATE:Claudiu Manda a cerut, ulterior, pe parcursul emisiunii, direct demisia ministrului Justitiei. Senatorul PSD a afirmat clar ca el, personal, ii cere lui Tudorel Toader sa plece de la.

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )