Libnet.ro
UNICEF

14:15

Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

B1 B1,
Votul pe motiunea impotriva ministrului Tudorel Toader, amanat din nou

Votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este amanat din nou. Anuntul a fost facut, marti, de senatorul PSD Nicolae Moga, inainte de a intra la discutii in biroul lui Liviu. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Ma astept ca PSD sa-l santajeze, sa-l ameninte ca voteaza, ca sa mai obtina ceva (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader nu a trecut din cauza lipsei de cvorum la biroul permanent al Senatului. Dezbaterea si votul pe motiunea simpla.

Surse: Motiunea impotriva ministrului Justitiei, amanata din nou

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scapa si maine de motiune. Surse de la varful PSD sustin ca maine nu ar fi cvorum in plenul Senatului pentru ca mai multi senatori din partea puterii PSD-ALDE ar.

Votul pentru ridicarea imunitatii lui Tariceanu, amanat din nou in Senat

Comisia Juridica din Senat a amanat din nou, marti, din lipsa de cvorum, discutia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie sa-l dea in ceea ce priveste solicitarea DNA de ridicare a imunitatii pentru presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. De ce ar fi o prioritate acest raport? . ) Cred ca prioritare sunt legile asteptate de cetateni din partea noastra care sa le faca viata mai buna, a spus presedintele Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc.

Surse:Votul la motiunea impotriva lui Toader, amanat din nou. PSD stie deja ca miercuri nu ar fi suficienti senatori la munca

Senatul ar urma sa nu dezbata si sa nu dea votul miercuri pe motiunea simpla indreptata impotriva lui Tudorel Toader, potrivit unor surse politice. Motivul: la sedinta de miercuri ar urma sa nu fie cvorum pentru ca multi alesi sunt plecati in deplasari sau in teritoriu.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, intitulata Justitia, victima sigura in mainile lui Toader, si initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata luni in plenul.

Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX. Miercuri este programata o noua sedinta de Guvern.

UPDATE Surse: Viorica Dancila nu vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei, Tudorel Toader. De asemenea, ministrul Justitiei a anuntat ca va decide persoana care va detine functia de Procuror General inainte sau dupa motiune. Totodata, surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila nu vrea sa propuna inlocuirea ministrului Justitiei si va lasa decizia in seama partidului la urmatoarea sedinta CEX.

Creste din nou presiunea pe ministrul Justitiei. Votul la motiunea anti-Toader se amana din nou la solicitarea PSD

Votul la motiunea impotriva lui Tudorel Toader se amana din nou. Acesta fusese programat pentru miercuri, dupa ce luni fusese reprogramat pe motiv ca ministrul Justitiei nu poate ajunge la Senat. Amanarea apare in contextul in care Viorica Dancila a discutat in cursul zilei de azi, la Guvern, cu ministrul Justitei Tudorel Toader. Totodata, PSD a anuntat ca senatorii sai vor vota conform constiintei motiunea simpla.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )