Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sora lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: De la asta i s-a tras! Nici pentru el nu a fost usor!

Antena3 Antena3,
Sora lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: De la asta i s-a tras! Nici pentru el nu a fost usor!

Sora vitrega a lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, Ioana Barbulescu, crede ca fratele ei nu era in stare sa faca asa ceva. Am si plans, nu mai am pofta nici sa mai mananc. Eu nu cred ca a. continuă pe Antena3

Sotia lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce i-a marturisit avocatului criminalului

Avocatul Alexandru Bogdan a afirmat ca in casa suspectului nu exista urme vizibile de sange. Exista in curtea dansului o placa pe care in mod vizibil sunt urme de sange, dar specialistii spun ca este de.

Gheorghe Dinca este nevinovat! Declaratia socanta care rastoarna totul: Sigur a declarat asa sa scape

Sora lui Gheorghe Dinca ecrede ca fratele sau este nevinovat si ca a declarat asa doar ca sa scape de presiune.

Vecinii rup tacerea despre Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal: Mai aducea fete, dar...

Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei fetelor din Caracal, sustine ca este nevinovat. Vecinii il descriu pe suspect ca pe un om ascuns, cu un trecut tulbure. Popicu, asta era porecla.

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea. De ce crede ca a ucis Gheorghe Dinca fara pic de mila

Sora criminalului de la Caracal ii ia apararea fratelui sau. Ce scuza i-a gasit Jana Barbulescu pentru teribilele fapte? Cu toate ca locuieste la doar jumatate de ora de mers pe jos de casa lui Dinca, aceasta nu l-a mai vizitat de mai bine de 20 de ani. Sora criminalului de la Caracal ii ia .

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care da peste cap intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Fosta sotie a lui Gheorghe Dinca, in fata procurorilor. Ce le-a spus femeia oamenilor legii

Tot mai multe detalii despre Gheorghe Dinca incep sa iasa la iveala. Cazul macabru, al carei protagonist este, a adus-o in fata procurorilor si pe fosta lui sotie. Elena Dinca a facut marturisiri autoritatilor despre barbatul care i-a fost partener de viata, care a reusit sa terorizeze o tara intreaga prin faptele sale. Gheorghe Dinca, .

Reconstituirea crimei de la Caracal. Anchetatorii se intorc luni la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii se intorc astazi la casa lui Gheorghe Dinca unde acesta a recunoscut ca a ucis cele doua fete pe care le rapise. in timpul audierilor, barbatul le-a povestit procurorilor cum le-a omorat pe tinere. Ultima dintre ele, Alexandra, a fost ucisa cand a fost descoperita cu telefonul de pe care sunase la 112. DIICOT: Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra joi la pranz, dupa ce a suprins-o cu telefonul in mana. Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a recunoscut ambele crime Avocat: El a dat detalii despre modul in care le-a ucis pe feteAudierea lui Dinca a fost intrerupta, pentru ca i s-ar fi facut rau Avocat: A cedat din cauza remuscarilor, are pareri de rau pentru faptele sale.

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )